Pokaż wyniki od 1 do 20 z 59

Wątek: Pewna czeska chusta na "P" ;-)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    A ja swojego puscilam w swiat. I nie zaluje. W zadnej chuscie sie tak nie stresowalam, ze cos zaciagne czy poplamie. Za duzo warta jak dla mnie byla.
    Zatem zaiste dobrze uczyniłaś.

Ja dla odmiany nie stresuję się wcale. Od razu założyłam, że nie będę tego robić, inaczej kupno tak horrendalnie drogiej chusty byłoby bez sensu. Chyba żeby leżeć miała, pyszniąc się w swym niezłamaniu złamanej bieli starego prześcieradła. Założyłam, że będę używać normalnie i takoż czynię. Tyle, że do snu wieczornego. Bo mi ona taką wieczorną właśnie się jawi, ta chusta. I raczej nie puszczę. Jest wyjątkowa. Czyli powinna w rodzinie zostać.
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoholiczka Awatar Hester
    Miejscowość
    Podwarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Zatem zaiste dobrze uczyniłaś.

Ja dla odmiany nie stresuję się wcale. Od razu założyłam, że nie będę tego robić, inaczej kupno tak horrendalnie drogiej chusty byłoby bez sensu. Chyba żeby leżeć miała, pyszniąc się w swym niezłamaniu złamanej bieli starego prześcieradła. Założyłam, że będę używać normalnie i takoż czynię. Tyle, że do snu wieczornego. Bo mi ona taką wieczorną właśnie się jawi, ta chusta. I raczej nie puszczę. Jest wyjątkowa. Czyli powinna w rodzinie zostać.

Mam slabość do sentymentów i braku racjonalizmu
    A 2007, M 2009, Z 2010, A 2011, H 2017, P 2019

Uprawnienia umieszczania postów