Pokaż wyniki od 1 do 20 z 485

Wątek: Pruszcz Gdański i okolice

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lice Zobacz posta
    Przenieśliśmy się do Centrum na Kossaka, tam też mają kilku lekarzy. No i przed wszystkim oddzielnie dzieci chore i zdrowe.

Tamarin a Laura to już po urodzinach?

Baryłka ja nie pomogę, ale faktycznie w młynie dużo ciekawych rzeczy można dostać
    Na początku stycznia miała urodziny, a dokładnie to 7.

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    Haha no to chyba będę musiała dzisiaj w lumpku kupiłam jej takie miękkie szmaciane buciki takie ala balerinki na gumkę za 2,50zł i chodzi teraz w nich po domu, jest nimi zachwycona gdyby jeszcze było na nich Hello Kitty to podejrzewam, że by z nimi spała, ona kocha tego kota, tatusiek kupił jej pościel z Hello Kitty to uwielbia pod nią spać, a jak ma ubrać czapkę to też chce z kitty ehh te dziewczynki ogólnie zaczęła mieć własne zdanie, wybiera sobie buty w jakich chce iść na dwór, nieważne, że jest pełno śniegu i proponuję śniegowce, ona chce zwykłe zimowe i koniec. Tak samo z bluzkami jest i spodniami, nie każde lubi, jak widzi pewne fioletowe spodenki (które akurat mi się podobają) to wrzeszczy i się wyrywa to w sumie jedyne spodnie których nie lubi i nie mam pojęcia dlaczego, ciasne nie są, gumka nie uciska... Dorosły człowiek dziecka nie zrozumie
    No to masz na nią sposób - wszystko z Hello Kitty A buty dobrze, że zimowe z nie sandały. Ola ostatnio chciała ubrać, ale jakoś udało mi się ją przekonać do innych

Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    No to masz na nią sposób - wszystko z Hello Kitty A buty dobrze, że zimowe z nie sandały. Ola ostatnio chciała ubrać, ale jakoś udało mi się ją przekonać do innych

Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia
    Dziękujemy
    Lepiej nie, bo pójdziemy z torbami, druga też będzie chciała.. po domu lubi nosić zimowe buty, a letnich nie ma (wyrzuciłam) więc taki plus dziewczyny a kupujecie jakoś z wyprzedzeniem buciki na wiosnę ? bo o lecie to nie myślę.. ja bym coś kupiła już teraz póki jest taniej, ale co z wkładką o maks 1 cm za dużą? stopa już jej tak nie rośnie.. sama nie wiem

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

I od nas życzenia urodzinowe przesyłamy, samych szczęśliwych dni w życiu no i jak najwięcej Hello kity!!!
    Dziękujemy
    Lepiej nie, bo pójdziemy z torbami, druga też będzie chciała.. po domu lubi nosić zimowe buty, a letnich nie ma (wyrzuciłam) więc taki plus dziewczyny a kupujecie jakoś z wyprzedzeniem buciki na wiosnę ? bo o lecie to nie myślę.. ja bym coś kupiła już teraz póki jest taniej, ale co z wkładką o maks 1 cm za dużą? stopa już jej tak nie rośnie.. sama nie wiem
    Ja tam jeszcze nie myślę o butach na wiosnę. Lenie stopa rośnie cały czas, więc byłabym się już teraz je kupować.
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Sto lat! Duuuużo Hello Kitty!
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Ale superrr ciekawe czy smakuje tak samo dobrze jak wygląda
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Ania rozwaliłaś mnie!! dzięki dziewczyny Laura jak zobaczyła zwykły tort to była zachwycona i krzyczała "łaaaaał" na drugi rok taki zrobię jak będzie nadal jego fanką
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 27-01-2013 o 17:04

Uprawnienia umieszczania postów