Pokaż wyniki od 1 do 20 z 485

Wątek: Pruszcz Gdański i okolice

Widok wątkowy

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS Zobacz posta
    Wazą, mierzą, sprawdzają czy chodzi, u mnie pytali czy widzi, słyszy, mówi. Jeśli w przeszłości były problemy, to sprawdzają czy ok.

Współczuję Wam kłopotów z ubieraniem. To mija, ale jest wkurzające. Przy drugim wkurza jakby mniej?
    U nas nie ma sikania na łóżko, więc młody biega jak chce. A potem wychodzi z domu jak chce, z wrzaskiem, a ja zabieram ciuchy. Już pod klatką się grzeczniuśko ubiera, szczególnie jak jest zimno. Naturalna konsekwencja. Na razie dwa razy poszedł bez kurtki i mu mija.
    No dzisiaj to już latała po domu cała rozebrana bo zdjęła pampera i się obsikała łącznie z rzeczami (oczywiście znowu na łóżko!!!!!!!!!) tłumaczę, krzyczę a ona i tak leje, jak tak dalej pójdzie to będę musiała łóżka powyrzucać albo nie wiem wszędzie jakieś ceraty porozkładać ona potrafi nawet przy mnie to robić, tzn. przebieram ją, ona ucieka na tył łóżka, siada, patrzy się i leje.. a potem zwiewa. Nie rozumiem takiego zachowania, przecież nie jest głupia, rozumie co się do niej mówi.. wie, że jestem wtedy zła, prośby ani groźby nie skutkują. Dziewczyny wymyślcie co robić.. jak jej to wytłumaczyć? już niech leje na podłogę
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 24-01-2013 o 13:59

Uprawnienia umieszczania postów