Oj tamTwoje smoka się pozbyło a moje bez niego życia nie widzi
każde ma coś za uszami. Poradzicie sobie, w końcu mała zakuma. A ma jakiś ulubiony kocyk albo zabawkę to też może pomóc
![]()
Oj tamTwoje smoka się pozbyło a moje bez niego życia nie widzi
każde ma coś za uszami. Poradzicie sobie, w końcu mała zakuma. A ma jakiś ulubiony kocyk albo zabawkę to też może pomóc
![]()
Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12
Dziewczyny, chciałybyście takie spodnie? Są czerwone i niebieskie, raczej soczyste kolory. Będę zamawiać jutro dla siebie.
http://allegro.pl/super-spodnie-ochr...847003146.html
Ortalion niepodgumowany, fajne w mokrą pogodę, na śnieg, przy nauce chodzenia, niestety jeśli dziecko siądzie w kałuży, to na szwach przeciekają. Sprawdzone przez Mańka![]()
To jest rozmiar uniwersalny. Jeden. Mieszczą się i Maniek, i Miś. Mańkowi więcej się zbiera nad kostką.
Tak jak na tym zdjęciu w aukcji http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001089215/6_f.jpg
czytanie ze zrozumieniem u mnie kuleje ostatniojedną sztukę w kolorze czerwonym poproszę
![]()
Ja na razie używam kombinezonu na śnieg, więc odpadam.
Aga Twój wózek Jedo to jaki dokładnie model? Jest wart zakupu?![]()
Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 12-12-2012 o 15:33
Jedo Fyn my jesteśmy bardzo zadowoleni, skrętne kółka, dobrze się prowadzi, ma super dużą gondolę Lena jeździła w niej do 8 miesiąca. Można przekładać zarówno gondole, spacerówkę i fotelik samochodowy przodem lub tyłem na stelaż.Ma regulowaną rączkę i dość duży kosz na zakupy. Nam pasuje idealnie![]()
Nie ma nic ulubionego, wszystko jest tylko na chwilę. Co do smoka ona ma prawie 2l, więc pora najwyższa, a jak była w wieku Lenki to też zakochana po uszy w silikonie, wózka nienawidzi.. łóżka też nie.. no kochane dzieckonie myślałam, że będą z nią takie problemy. Jedyny plus, że od kilku mieś. pije tylko ze zwykłej szklanki i butlą gardzi.
Z Wojtkiem będę już mądrzejszaNocka minęła nawet spokojnie. Michał musiał wziąć ją do łóżka jak się zbudziła, bo mi Wojtek na cycu wisiał. Troszkę popłakała i usnęła. Przespała resztę nocy tak jak zwykle.
Ola dostawała mleko zawsze w tej samej butelce, ze smoczkiem, więc przy okazji postanowiłam też zmienić ją na kubeczek i okazało się, że mleko w innej butelce lub kubeczku już jej nie smakuje. Będę musiała teraz kombinować z nabiałem w innych posiłkach.
Dzisiejsze usypianie przebiegło podobnie jak wczoraj.
Ja bym była chętna na czerwone i niebieskie![]()
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Niet![]()
Ania szkoda, że ta kobieta nie ma jakichś fajnych rzeczy dla dziewczynki to pewnie bym się skusiła albo chociaż zwykłych spodni jeansowych. Jak będziecie kiedyś z jakiegoś sklepu dziecięcego zamawiać ciuchy z allegro to jestem chętna![]()
Aga współczuję, wyobrażam sobie jak się czujesz![]()