Pokaż wyniki od 1 do 20 z 485

Wątek: Pruszcz Gdański i okolice

Mieszany widok

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

oki, to będziemy czekać
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

U mnie epidemia panuje, mąż chory, mała ma katar na całego i ze mną nie najlepiej.. mam nakaz leżenia, oszczędzania się, bo lekko się łożysko(kosmówka) odkleja z maluchem jest dobrze tętno było, wymiary zgadzają się z om. Ta ciąża mnie dobiła, ciągle wymiotowałam na szczęście teraz mi to przeszło, mdłości cały dzień, zgaga i wszystko co tylko najgorsze. Schudłam już 1kg nie chce mi się jeść. A 1 ciąża była książkowa i żarłam za 2. Jak pech to na całego. Idę do kontroli za 2tyg. to może będzie jakaś poprawa

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    U mnie epidemia panuje, mąż chory, mała ma katar na całego i ze mną nie najlepiej.. mam nakaz leżenia, oszczędzania się, bo lekko się łożysko(kosmówka) odkleja z maluchem jest dobrze tętno było, wymiary zgadzają się z om. Ta ciąża mnie dobiła, ciągle wymiotowałam na szczęście teraz mi to przeszło, mdłości cały dzień, zgaga i wszystko co tylko najgorsze. Schudłam już 1kg nie chce mi się jeść. A 1 ciąża była książkowa i żarłam za 2. Jak pech to na całego. Idę do kontroli za 2tyg. to może będzie jakaś poprawa
    Tamarin nie wiem czy to cię pocieszy, ale ja nadal wymiotuje. Na początku schudłam 5kg, teraz już tyjemimo wymiotów. Trzymam kciuki, za szybki powrót rodziny do zdrowia no i za malucha w brzuchu a powiedz, gdzie byłaś u lekarza?

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Tamarin, trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło jak należy, czyli w 35 tyg. głową w dół
    W pierwszej ciąży nie haftałam, w drugiej od 12 do 23-25 tygodnia, nie ma reguły.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Ja też trzymam kciuki za szybką poprawę. Nie miałam mdłości w żadnej ciąży, za to przymus leżenia i oszczędzania się do końca 3 miesiąca. Ciężko się oszczędzać mając małe dziecko do ogarnięcia. Zwłaszcza chore
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lice Zobacz posta
    Tamarin nie wiem czy to cię pocieszy, ale ja nadal wymiotuje. Na początku schudłam 5kg, teraz już tyjemimo wymiotów. Trzymam kciuki, za szybki powrót rodziny do zdrowia no i za malucha w brzuchu a powiedz, gdzie byłaś u lekarza?
    Weź mnie nie strasz bo ja sobie uroiłam, że to od tego ta kosmówka się lekko odkleiła wymiotowałam codziennie po kilka razy nawet nie jestem tego w stanie zliczyć. W dodatku głupia brałam małą na ręce, albo ją z wózkiem no i teraz mam za swoje miałam lekkie plamienia, ale po lekach ustały całkowicie. Ja nie wiem Sunrise jak dotrzymam do 3mieś. bo z natury nie lubię leżeć w łóżku i patrzeć na syf w domu. Dzięki dziewczyny za pocieszenie

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Jak się trzymasz Daria? Mam nadzieję, że trochę lepiej i że z dzidzią wszystko dobrze. Na którego ginekologa się zdecydowałaś?
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Jak się trzymasz Daria? Mam nadzieję, że trochę lepiej i że z dzidzią wszystko dobrze. Na którego ginekologa się zdecydowałaś?
    Na razie sobie leżakuję myślę by iść do Swissmedu u nas na usg tam na pewno mają lepszy sprzęt. Na razie jeszcze na nikogo się nie zdecydowałam. Jestem w trakcie poszukiwań jakiegoś sensownego lekarza z Gdańska może się uda na nfz. I w razie czego można do 2 chodzić

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Hop, hop zapraszam na herbatkę jak dzisiaj wam nie pasuje to jutro

Uprawnienia umieszczania postów