oki, to będziemy czekać![]()
oki, to będziemy czekać![]()
Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12
U mnie epidemia panuje, mąż chory, mała ma katar na całego i ze mną nie najlepiej.. mam nakaz leżenia, oszczędzania się, bo lekko się łożysko(kosmówka) odklejaz maluchem jest dobrze tętno było, wymiary zgadzają się z om. Ta ciąża mnie dobiła, ciągle wymiotowałam na szczęście teraz mi to przeszło, mdłości cały dzień, zgaga i wszystko co tylko najgorsze. Schudłam już 1kg nie chce mi się jeść. A 1 ciąża była książkowa i żarłam za 2.
Jak pech to na całego. Idę do kontroli za 2tyg. to może będzie jakaś poprawa
![]()
Ja też trzymam kciuki za szybką poprawę. Nie miałam mdłości w żadnej ciąży, za to przymus leżenia i oszczędzania się do końca 3 miesiąca. Ciężko się oszczędzać mając małe dziecko do ogarnięcia. Zwłaszcza chore![]()
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Weź mnie nie straszbo ja sobie uroiłam, że to od tego ta kosmówka się lekko odkleiła wymiotowałam codziennie po kilka razy nawet nie jestem tego w stanie zliczyć. W dodatku głupia brałam małą na ręce, albo ją z wózkiem
no i teraz mam za swoje
miałam lekkie plamienia, ale po lekach ustały całkowicie. Ja nie wiem Sunrise jak dotrzymam do 3mieś.
bo z natury nie lubię leżeć w łóżku i patrzeć na syf w domu. Dzięki dziewczyny za pocieszenie
![]()
Jak się trzymasz Daria? Mam nadzieję, że trochę lepiej i że z dzidzią wszystko dobrze. Na którego ginekologa się zdecydowałaś?
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Hop, hop zapraszam na herbatkęjak dzisiaj wam nie pasuje to jutro
![]()
Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12