Moje zdrowe, więc możemy się gdzieś wybraćTen zamknięty plac to ten niedaleko sklepu spożywczego i działek ogrodowych? Jeśli tak, to wiem gdzie
Myślę, że dam radę z dwójką.
Z nowości: Ola wczoraj zrobiła pierwszą kupę do nocnika![]()
Moje zdrowe, więc możemy się gdzieś wybraćTen zamknięty plac to ten niedaleko sklepu spożywczego i działek ogrodowych? Jeśli tak, to wiem gdzie
Myślę, że dam radę z dwójką.
Z nowości: Ola wczoraj zrobiła pierwszą kupę do nocnika![]()
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Przed nim jest o ile pamiętam sklep "tres" czy coś takiegotakże ja bym się z chęcią tam ponownie wybrała. To jak dziewczyny jesteście za?
Gratulację dla Olki!! Super!! Moja zołza tylko kupy do nocnika robi i czasami jak się jej przypomni siku, a było już tak pięknie, że za dnia nie nosiła wcale pieluch, po nocy pielucha sucha i nagle wszystko się zmieniło.Trwało to aż tydzieńNie mam pojęcia dlaczego.
i my równieżw prawdzie Domik jeszcze katar ma ale już chyba końcówka...
no i my tylko w weekend możemy
gratulacje dla Olia u nas z nowości, to młody nauczył się pełzać i śmiga po całym pokoju
Domik 4.03.2012
Super!! Poczekaj jak zacznie raczkować to będzie dopiero uciechapamiętam jak chciałam żeby moja szybko zaczęła raczkować (bo nie pełzała i się nie turlała) to jak się tego nauczyła żałowałam, bo zaczęła chodzić po całym domu szperać tam gdzie nie trzeba, potem chciałam, żeby chodziła, jak się nauczyła to kurcze po czasie klnęłam ten dzień
do dzisiaj wspominam te piękne chwile jak sobie leżała na kocyku na brzuchu nie mogła się ruszyć i tylko gaworzyła
![]()
To co sobota może być ? Asia do tego czasu powinien wyzdrowieć to dużo dni![]()
Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 26-09-2012 o 08:13
Mi pasuje![]()
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)