Pokaż wyniki od 1 do 20 z 485

Wątek: Pruszcz Gdański i okolice

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asiajka Zobacz posta
    Myślę że 9 to dobra godzina, ew. 10

Co do pieluch, ja na pewno będę chciała max 5-6 szt (mam już dwie od tego gościa i są całkiem spoko tylko wkład dodatkowy potrzebny - bynajmniej mojemu sikaczowi - bo my też od kilku dni próbujemy się zaprzyjaźnić z wielo jak się uda zebrać chętnych na 16 szt to zamówię
    To ja poproszę o zdjęcie środka tych pieluszek od Ciebie bo interesuje mnie materiał i gumki wokół nóżek, bo na stronie źle widać.

Wczoraj byłyśmy na szczepieniu i o mało ze śmiechu nie padłam, jak chłopiec starszy nie wiem z 5-7l zaczął wariować przed szczepieniem, że on nie chce itd. ja od małego pozwalałam się kłuć niczego się nie bałam może dlatego to mnie śmieszy, ale do rzeczy, Laura grzecznie czekała na swoją kolej i jak już poszłyśmy zaczął się sajgon.. jak rozbierałam nic.. jak usiadła na wagę zaczęła powoli popłakiwać, ale jak już dr ją badała to już ryk na całego.. jakoś się uspokoiła, usiadłam z nią, ubrałam i czekamy na szczepienie,. Laura już spokojna, opanowana pielęgniarka daje zastrzyk i... dziecko siedzi cicho, jakby nic nie poczuło no to obie zaczęły żartować, że do ważenia płacze, a przy szczepieniu cicho. Ja to mam dziecko hehe, zatkało mnie totalnie, bo przy szczepieniu to wyła razy 2. Jaka zmiana

Dziewczyny jestem z was naprawdę dumna, że próbujecie pieluchować wielo i mam nadzieję, że się do nich przekonacie

To tak może chociaż 10 ? bo nie wiem czy dam radę zwlec się z łóżka szybciej
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 12-09-2012 o 08:18

Chustonoszka Awatar asiajka
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    To ja poproszę o zdjęcie środka tych pieluszek od Ciebie bo interesuje mnie materiał i gumki wokół nóżek, bo na stronie źle widać.

Wczoraj byłyśmy na szczepieniu i o mało ze śmiechu nie padłam, jak chłopiec starszy nie wiem z 5-7l zaczął wariować przed szczepieniem, że on nie chce itd. ja od małego pozwalałam się kłuć niczego się nie bałam może dlatego to mnie śmieszy, ale do rzeczy, Laura grzecznie czekała na swoją kolej i jak już poszłyśmy zaczął się sajgon.. jak rozbierałam nic.. jak usiadła na wagę zaczęła powoli popłakiwać, ale jak już dr ją badała to już ryk na całego.. jakoś się uspokoiła, usiadłam z nią, ubrałam i czekamy na szczepienie,. Laura już spokojna, opanowana pielęgniarka daje zastrzyk i... dziecko siedzi cicho, jakby nic nie poczuło no to obie zaczęły żartować, że do ważenia płacze, a przy szczepieniu cicho. Ja to mam dziecko hehe, zatkało mnie totalnie, bo przy szczepieniu to wyła razy 2. Jaka zmiana

Dziewczyny jestem z was naprawdę dumna, że próbujecie pieluchować wielo i mam nadzieję, że się do nich przekonacie

To tak może chociaż 10 ? bo nie wiem czy dam radę zwlec się z łóżka szybciej
    To ja może po prostu wezmę te pieluszki ze sobą na spotkanie

Domik też ostatnio na szczepieniu mnie zaskoczył, bo zawsze był jeden wielki krzyk, a teraz tylko zająknął po czym zaczął się bawić grzechotką i tyle, a wszyscy mnie straszyli że żółtaczka jest najbardziej bolesna...
    Domik 4.03.2012

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Domik też ostatnio na szczepieniu mnie zaskoczył, bo zawsze był jeden wielki krzyk, a teraz tylko zająknął po czym zaczął się bawić grzechotką i tyle, a wszyscy mnie straszyli że żółtaczka jest najbardziej bolesna...
    O to super przynajmniej sobie pomacam na żywo to co 10 rano sobota pasuje wszystkim? rośnie Ci mały twardziel
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 12-09-2012 o 22:30

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

O jakim lumpie mówicie obok żabki? ja już jestem zakręcona.. przydałaby mi się jedna z was i razem byśmy pochodziły haha!

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    O jakim lumpie mówicie obok żabki? ja już jestem zakręcona.. przydałaby mi się jedna z was i razem byśmy pochodziły haha!
    na rogu obrońców wybrzeża i cichej`
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS Zobacz posta
    na rogu obrońców wybrzeża i cichej`
    AAA już wiem jaki też tam byłam

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

dziewczyny mój syn się rozchorował więc mnie raczej jutro nie będzie pierwszy tydzień w pracy, a już musiałam wziąć dziś wolne, bo do lekarza z nim idę...w nocy prawie w ogóle nie spał, leje mu się z nosa, kaszle - mam nadzieję że to zwykłe przeziębienie..ehh
    Domik 4.03.2012

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Miałam to właśnie zaproponować

No to umówmy się na 10 w takim razie, ale jeśli Wasz dzieć zbudzi Was o 5 rano i będzie się Wam nudzić, to macie mój telefon - dzwońcie i wpadajcie wcześniej
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Miałam to właśnie zaproponować

No to umówmy się na 10 w takim razie, ale jeśli Wasz dzieć zbudzi Was o 5 rano i będzie się Wam nudzić, to macie mój telefon - dzwońcie i wpadajcie wcześniej
    Ok nie ma problemu
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 13-09-2012 o 14:04

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Znów dziś byłam w lumpie koło Żabki Czyzby to początki lumpkoholizmu?
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Znów dziś byłam w lumpie koło Żabki Czyzby to początki lumpkoholizmu?
    ja też coraz częściej tam zaglądam i parę ciuszków dla młodego kupiłam

mam nadzieję, że się rozpogodzi do soboty
    Domik 4.03.2012

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Sprawdziłam pogodę na piątek, zapowiadają duże zachmurzenie i 17 stopni. Oby się nie sprawdziło

Ja też co nieco dla Oli znalazłam. Rozwaliły mnie trampki z napisem "I love Justin Bieber" Jeśli któraś z Was jest fanką serialu "Friends" to była płyta DVD.

Uprawnienia umieszczania postów