Tak, w tym ciągu gdzie Multimedia, bank BPH i solarium. Na samym rogu.
Tak, w tym ciągu gdzie Multimedia, bank BPH i solarium. Na samym rogu.
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
W tym szwajcarskim byłam kilka razy i nigdy nic nie kupiłam, niektóre lumpki to nie powinny w ogóle powstawać, bo oferują jakieś szmaty, a te lepsze to ludzie od razu wykupują, a znowu ten naprzeciw ma te najlepsze rzeczy drogowięc się trzeba zastanowić czy nie lepiej kupić coś nowego na allegro
I zauważyłam pewną specyfikę, jak Laura była mała nie mieli nigdy body, pajacyków itp. nic dla niemowląt-dziewczynek, a jak podrosła to od razu mają od wyboru do koloru, gdzie tu sprawiedliwość
![]()
Kupowanie na allegro ma jeden minus - nie da się pomacaćA do niektórych lumpków trzeba by iść w dzień otwarcia jak tylko otworzą podwoje (i pewnie przeciskać się przez tłum grzebaczy)
A byłyście może w tym lumpie po schodkach na Obr Wybrzeża na przeciwko Drogerii Błękitnej?
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
No właśnie to ten "cudowny" minus, staram się wtedy patrzeć na oceny od osób kupujących z reguły są zasadne, choć nie zawsze, kilka razy się przejechałam, ale nie na tyle by całkowicie zrezygnować z zakupów przez neta. To jest jak nałóg
Ja w tym lumpku nigdy nie byłam, jestem ciekawa jak tam jestLice może Ty wiesz?
Fajne ciuchy się trafiają w lumpie w centrum, naprzeciwko knajpy Kameleon, po schodkach na dół![]()
Domik 4.03.2012
Zgodzę się w 100%, nigdy nic ciekawego w tym lumpie nie znalazłam, za to moje dziecko lubi tam chodzić bo Panie pozwalają się jej bawić zabawkami
Tam niestety byłam tylko raz, jakoś z wózkiem mi nie po drodze, a poza tym jak tam już byłam to oglądam odzież dziecięcą i tak brudnej to nigdy nie widziałam w żadnym lumpie. Może się zmieniło, nie wiem bo się zraziłam i nie chodzę
Najbardziej lubię ten w centrum na rogu, fajne i ładne ciuch. Fakt jak czasami te lepsze są z czerwonymi metkami ale i tak się opłaca. Szczerze powiem, że jak mam zapłacić 10zł za body używane albo 11 zł za nowe to wolę te używane bo jakościowo są o niebo lepsze.Na allegro nie kupuje, bo też muszę pomacać a poza tym rozmiar rozmiarowi nie równy.
Ach Tamarin, widziałam ten różowy kombinezon i nawet się nad nim zastanawiałam, ale pamiętam, że jak szukałam dla Leny, to super miała babka w komisie Kubuś, ciut droższe ale niektóre było pięknew ogóle ona tam ma czasami takie boskie rzeczy, że szok
![]()
Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12