Pokaż wyniki od 1 do 20 z 485

Wątek: Pruszcz Gdański i okolice

Mieszany widok

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    Ja na razie używam kombinezonu na śnieg, więc odpadam.

Aga Twój wózek Jedo to jaki dokładnie model? Jest wart zakupu?
    Jedo Fyn my jesteśmy bardzo zadowoleni, skrętne kółka, dobrze się prowadzi, ma super dużą gondolę Lena jeździła w niej do 8 miesiąca. Można przekładać zarówno gondole, spacerówkę i fotelik samochodowy przodem lub tyłem na stelaż.Ma regulowaną rączkę i dość duży kosz na zakupy. Nam pasuje idealnie
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lice Zobacz posta
    Jedo Fyn my jesteśmy bardzo zadowoleni, skrętne kółka, dobrze się prowadzi, ma super dużą gondolę Lena jeździła w niej do 8 miesiąca. Można przekładać zarówno gondole, spacerówkę i fotelik samochodowy przodem lub tyłem na stelaż.Ma regulowaną rączkę i dość duży kosz na zakupy. Nam pasuje idealnie
    Na mieście też widziałam właśnie kobietę z jedo tylko chyba innym modelem i tak sobie myślę, że fajne są te wózki z wyglądu. Jeszcze podoba mi się x-lander.

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Aga w piątek masz się zgłosić na wywołanie czy tylko na jakieś badanie kontrolne?

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Na mieście też widziałam właśnie kobietę z jedo tylko chyba innym modelem i tak sobie myślę, że fajne są te wózki z wyglądu. Jeszcze podoba mi się x-lander.
    Aga w piątek masz się zgłosić na wywołanie czy tylko na jakieś badanie kontrolne?
    Sunrise też ma Jedo, x-landery mają małe gondole koleżanka już półroczniaka musiała przekładać do spacerówki do się na długość nie mieścił. Poza tym niektóre modele mają jakąś wadę spacerówki, że dziecko w niej się zsuwa.
    Powinnam na wywołanie, ale jak znam życie to by mnie położyli na patologie i przez weekend obserwowali, więc jak się nie ruszy to idę dopiero w poniedziałek

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Sunrise też ma Jedo, x-landery mają małe gondole koleżanka już półroczniaka musiała przekładać do spacerówki do się na długość nie mieścił. Poza tym niektóre modele mają jakąś wadę spacerówki, że dziecko w niej się zsuwa.
    Powinnam na wywołanie, ale jak znam życie to by mnie położyli na patologie i przez weekend obserwowali, więc jak się nie ruszy to idę dopiero w poniedziałek
    Na szczęście mam jeszcze dużo czasu do zakupu wózka to poczekam potem na wasze opinie z tym wywołaniem to mam nadzieję, że nie będą chcieli długo czekać, bo znajoma tak miała i synek w 42 tyg. dostał lekkiego niedotlenienia. Bezmyślność lekarzy nie zna granic.
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 13-12-2012 o 13:54

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Gdzieś czytałam, że najwięcej dzieci przychodzi na świat we wtorek to może wtedy uparciuszka się zdecyduje.

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Lena wtorkowa jest ale to już by było przegięcie chyba,tyle dni po terminie

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Ja się urodziłam w piątek i Laura też, fajnie by było jakby drugie też tak zechciało hmm może druga kluska chce kontynuować rodzinną tradycję, ale chyba nie ma na to szans.. Imię wybrane? Pamiętam, że coś mówiłaś o Liwii, zostaje czy zmieniliście zdanie?

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

To będzie prawie dwa tygodnie?
    Tu chyba Ananke i Karusek jakoś tyle przenosiły, koniecznie szukać wątków dla pokrzepienia?
    Też z wtorku jestem

Zamówiłam portki, przesyłka wyszła gratis, bo uzbierało się 5 par.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Uprawnienia umieszczania postów