Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: KOKOSI, majtki treningowe, trenerki, kąpieluszki

Mieszany widok

Chustomanka Awatar sylviontko

Domyślnie

W majtkach jest trochę sztywniejszy pul i pewnie to przez niego to wrażenie sztywności.
    Aby majtki szybciej schły, trzeba je wywrócić na drugą stronę, ale nie wątpię, że przy takiej pogodzie na dworze schły tak długo, bo to bambus. Z mikrofibrą schną właściwie o wiele szybciej
    dziękuję za recenzję.
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Domyślnie

Kochane, piszcie o trenerkach i kąpieluszkach, bo coś mało naskrobane w tym wątku jest a przecież lubicie i trenerki i kąpieluszki
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja bym chętnie o kąpieluszkach poczytała, bo się przymierzamy do basenu (jak wreszcie przyjdzie wiosna ). Piszcie plizzzz!
    Witek 2012

Domyślnie

Ja mogę powiedzieć o właśnym maleńkim doświadczeniu.
    Kąpieluszki są szczelne, jak je się dobrze dopasuje, woda nie przedostaje się do środka, nie towrzy się balon - utworzył się jedynie, jak młody w nie nasikał

i tez czekam na opinie na ich temat.
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

_
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Chustomanka Awatar annmay
    Miejscowość
    Warszawa - Żoliborz

Domyślnie

Co prawda od niedawna używamy kąpeluszki koksi na basenie, ale już moge napisać, że spisuje się świetnie

Regulacja napkami na bioderkach świetnie się sprawdza. Ładnie można dopasować kąpieluszkę na dziecku i jest duży zakres regulacji - myślę że starczy na długo Mały waży 10 kilo, a mamy jeszcze spory zapas napek do wykorzystania.
    Potwierdzam to co jest super - nie tworzył nam się balon, jak to miało miejsce w przypadku jednorazowych.
    Co do zatrzymywania grubszych spraw, to się nie wypowiem, ponieważ nigdy nie zdarzyło nam się na basenie.
    I na koniec oczywiście bardzo ważna sprawa - pięknie wyróżniają się na tle innych. Od razu rzuca się w oczy kolorowa pupa

Doradca Noszenia ClauWi®

Chusteryczka Awatar aptonia
    Miejscowość
    Warszawa - Gocław

Domyślnie

Wreszcie po dwóch tygodniach oczekiwania kapieluszka doczekała się swojego debiutu
    Testerem był Maks wiek 4 miesiące, waga 7 kg.
    Właściwie to będę się powtarzać.
    Nie ma dużej pupy, nie wisi między nogami na wysokości kolanek, nie spada z dupiny no i mocna się wyróżnia na tle innych pieluch. I jak dla nas to na pewno starczy na cały okres basenowego pieluchowania co jak szybciutko przeliczyłam naprawdę wyniesie nas znacznie taniej.
    Tak w ogóle to jest po prostu superaśna wzbudza zachwyt (na pewno mój) zresztą ja nie wiem czy do końca mogę być obiektywna bo jestem zakochana we wszystkim co ma metkę Kokosi....
    Polecam jak najbardziej te kąpieluszki

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

U nas sprawdzają się i trenerki (mamy zapinane z boku), i kąpieluszki. To prawda, że trenerki długo schną, ale dla mnie ważne było, żeby nic w nich nie fruwało, żeby synek nie miał wrażenia, że chodzi w pieluszce. Tak więc wszyty wkład jest ok. Trenerki są bardzo zgrabne. Używamy już długo. Teraz głównie do drzemek w ciągu dnia - na wszelki wypadek.

Kąpieluszki miały już chrzest bojowy na basenie. Gumki super przylegały i majtochy sprawdziły się u obu chłopców. Nic grubszego do nich nie łapaliśmy, ale jestem pewna, że kąpieluszki poradziłyby sobie bez problemu z cięższą zawartością

Bardzo polecam!

Uprawnienia umieszczania postów