Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: KOKOSI, majtki treningowe, trenerki, kąpieluszki

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

czekałam aż pojawią się recenzje testerek ale milczą, więc napiszę jak u mojej córeczki sprawują się majteczki od sylviontka

od wiosny mamy majteczki treningowe, w sumie 6 par. Wszystkie na gumkę i z bambusem w środku.
    Zamówiłam, gdy moja córeczka zaczęła rozbierać się z pieluszki, zarówno napy, jak i rzep potrafiła rozpiąć. Do tego ładnie załatwiała się na nocnik, jeszcze nie komunikowała ale ja ją obserwowałam i wysadzałam. Potrzebowałam czegoś chłonnego, co może zastąpić pieluszkę a jednocześnie wspomoże proces odpieluchowania.
    Od kilku tygodni córeczka komunikuje, prosi o wysadzenie, wciąż jednak zdarzają się wpadki, nie potrafię jej zaufać na tyle, by założyć zwykłe majtki. Teraz w ciągu dnia praktycznie nosi tylko majteczki treningowe, pieluszka na noc, ewentualnie na wyjście.

plusy:
    - majtki są zgrabne, pasują nawet na malutkie pupcie, na które nawet najmniejsze w rozmiarze firmówki są za duże
    - na gumkę, w związku z czym małe dziecko nie odepnie i nie ściągnie z pupy jak pieluszkę
    - można samemu dopasować gumkę w pasie
    - mają dobrze dopasowane gumki w udkach, dzięki czemu nie ma dziur i nic nie wypływa bokiem jak w majtkach Tots Bots
    - w porównaniu z innymi majtkami firmowymi są bardzo chłonne i sprawdzają się nawet w czasie drzemki, u dzieci, które sikają w malych ilociach, spokojnie mogą zastępować pieluszkę
    - idealne na spacer, łatwiej dziecko wysadzić, a gdy przesika, zmienić na kolejną parę, nawet tatusiowi nie sprawia to problemu
    dziecko czuje wilgoć
    - cenowo wychodzą o wiele korzystniej niż inne majtki firmowe
    - nie ograniczają ruchów dziecka

minusy:
    schną bardzo długo, przy słonecznej pogodzie potrzebowały kilku godzin w słońcu, teraz gdy jest chłodno i wilgotno, trzeba brać pod uwagę, że przynajmniej dobę, może nawet półtorej będą schły ale firmówki CP, IV też schną długo

szczerze polecam
    Ostatnio edytowane przez IwonaKM ; 15-09-2012 o 23:17
    Pola 2011

Uprawnienia umieszczania postów