Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: zoana

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie zoana

Aż nie chce mi się wierzyć, że jeszcze nie było... Czyżbym nie umiała szukać? Jeśli tak to przepraszam, ale szukałam szukajem i ręcznie i nie znalazłam.

Mega pozytyw dla Ciebie. Co tu dużo pisać zakupy u Zoany zaliczam do najlepszych jakie do tej pory robiłam na forum. Świetny kontakt, zawsze można się dogadać, co do terminu płatności itp. Pieluszki oraz wkłady w stanie idealnym, tak - idealnym, a nie bardzo dobrym, czyściutkie, pachnące. Byłam zaskoczona jak otworzyłam przesyłkę, bo nauczona doświadczeniem po poprzednich zakupach od forumek spodziewałam się raczej widocznych śladów użytkowania, a tu miła niespodzianka. Bardzo dziękuję i polecam zakupy u Zoany.

Moje Aniołeczki: 30.01.2013 i Agatka 29.09.2014

Chustomanka Awatar Celebrianna
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

No też się dziwię. Ja też zanabyłam od Ani dwie ogromne paki pieluszek i jestem zachwycona. Po pierwsze ma dziewczyna nosa do tych lepszych, a po drugie są właśnie idealne - bez śladów użytkowania i pięknie pachną. Nawet musiałam się podpytać, jak pierze, że są takie czyściutkie, mięciutkie i pachnące.
    Polecam kontakt z Anią, bo to bardzo uprzejma, koleżeńska i świetna babka.
    po prostu Agata

Chustonoszka

Domyślnie

ja też ogromnie polecam! świetne pieluszki, naprawdę w idealnym stanie i precyzyjnie opisane. Brawo i jeszcze raz - dzieki.

Chustomanka Awatar Nalia
    Miejscowość
    podlasie :)

Domyślnie

A i ja sie wpisze na plus, bo bardzo miło wspominam niedawne kupno chusty od Ani. Fajnie, sympatycznie, bez problemów
    Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

No to i ja polecam! ekstra deale sie uprawia z zoaną

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Dorzucę swoje trzy grosze
    Kupiłam od Ani dużą pakę pieluch i również byłam mile zaskoczona, wszystko piękne, czyściutkie, jak nowe. Polecam gorąco zakupy u Ani.
    Aniu - dziękuję chętnie skorzystam ponownie
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Uprawnienia umieszczania postów