Ja też byłam zadowolona z przebiegu wymianki z Koncetracją. Wszystko mi dokładnie pomierzyła i mogłam wybrać spodnie dla siebie![]()
Żałuje tylko tego że nie zrobiłam fotki rzeczy w paczce bo niewiedziałam jak to złapać aby wyjąć nie pobrudząc się bo wtedy wychodziłam do pracy... Budny był na zewnątrz cały biały, ma zaklejoną (nadal) rurę i nasadkę, a jak go włączyłam to leciał sam pył remontowy i proszę nie pisz, że był używany kilka razy. Ja jestem osobą, która sobie rzeczy wyczyści i ok, ale takie coś w głowie mi się nie mieści...
Buty były dobrze wymierzone wewnątrz tylko należy zwracać uwagę na kształt buta, w tym palce nie dochodzą do końca, pozatym niewidzę powodu abym miała zawyżać długość tym bardziej, że wymiar był podany a to Ty sobie je wybrałaś z mojego wątku więc napewno pod Twoją stopę nie wpisałam wielkości tym bardziej skąd bym ją znała.
Kiedyś się chyba już wymieniałyśmy i było ok dlatego zgodziłam się na wymiankę bez fotki rzeczy, którą mi wysyłałaś.
rzadnych telefonów od Ciebie nie miałam po wysłaniu paczki, pisałaś wiadomości. Telefon mam zawsze przy sobie taki mam zawód...
edit: Jeśli buty nie pasowały to dlaczego dopiero tutaj się o tym dowiaduje? zanim wysłałaś do mnie paczkę-a trwało to długo-dostałaś odemnie jeszcze jak byłaś na urlopie więc jak wróciłaś i zobaczyłaś/przymierzyłaś je mogłaś napisać że je odsyłasz, oddałabym kaskę za wysyłkę i ok, nie musiałabyś wysyłać odkurzacza.
Ostatnio edytowane przez buniaaa ; 25-08-2012 o 22:24
Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)
dla równowagija byłam zadowolona z transakcji z Bunią
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.