Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 33 z 33

Wątek: Pozdrowienia z Pruszcza Gdańskiego :)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Dziewczyny a wpadacie czasem do centrum z dzieciakami? by można było się kiedyś spotkać

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    Dziewczyny a wpadacie czasem do centrum z dzieciakami? by można było się kiedyś spotkać
    Wpadamy, tylko niestety Pruszcz jest niezbyt gościnny dla matek z małymi dziećmi, jeśli chodzi o miejsca do spotkania.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

My też w centrum codziennie jesteśmy, przeważnie czas na kulkach spędzamy
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Ja ostatnio rzadko. Tylko wtedy, kiedy mogę komuś zostawić pod okiem Olę na czas karmienia/uspokajania Wojtusia.
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lice Zobacz posta
    My też w centrum codziennie jesteśmy, przeważnie czas na kulkach spędzamy
    Ja też tam prawie codziennie chodzę a jakiego koloru masz wózek?
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 21-08-2012 o 07:09

Chustoholiczka Awatar sweetrose
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Witaj rozgość się
    ja też chciałam chustować - niestety nie udało się... ale odczekałam do momentu jak mały siadał i noszę w nosidle
    na początku Mei Tai, teraz czasem Mt czasem ergo... // mój młody też początkowo protestował, płakał, wyrywał się,
    ale z czasem pokochał miłością ogromną i teraz sam przynosi nosidło, popędza mnie i wskakuje z radością
    ma już 19m-cy i 13kg, także mam co nosić ale na początku ciężko było, były ze 2 kryzysy, nie poddałam się i się nosimy
    teraz młody jak widzi wózek to wpada w histerię i płaczę, żebym go nie wkładała także wózek definitywnie na emeryturze
    pieluchuje odkąd mały skończył pół roku, a że był dość duży to zaczęliśmy od eMek i szybko przeszliśmy w eLeczki...
    początkowo też używaliśmy pół na pół... wielorazówek i jednorazówek... dopiero od jakiegoś czasu całkowicie przeszłam na wielo
    choć zdarza się kryzys (gdy wszystkie pieluchy są mokre lub w praniu) lub tatuś nie może znaleźć wielo i na dupce ląduje jednorazówka...
    także nie poddawaj się trzymam kciuki w razie czego pytaj tu na forum jest dużo pomocnych duszyczek
    Junior 2011
    Oleksander 2016
    Zośka 2021

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Ja też tam prawie codziennie chodzę a jakiego koloru masz wózek?
    Jedo zielono szary
    Wiecie co tak sobie myślę, że Faktoria jest też fajnym miejscem na spotkanie duży plac zabaw, jest tez bar i wc
    Ostatnio edytowane przez lice ; 21-08-2012 o 09:16

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lice Zobacz posta
    Jedo zielono szary
    Wiecie co tak sobie myślę, że Faktoria jest też fajnym miejscem na spotkanie duży plac zabaw, jest tez bar i wc
    Tego też nie doświadczyłam

Chustonoszka Awatar asiajka
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Hej, hej to ja już w ogóle bliziutko Ciebie bo na zakątku juszkowo mieszkam

niegłupi pomysł

w prawdzie już wcześniej próbowałam zainicjować spotkanie ale jakoś nie wyszło

btw. jakąś godzinkę temu widziałam mamę w niebieskiej chuście/nosidle idącą od strony juszkowa do pruszcza wzdłuż garaży..może to któraś z Was?
    Domik 4.03.2012

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asiajka Zobacz posta
    Hej, hej to ja już w ogóle bliziutko Ciebie bo na zakątku juszkowo mieszkam

niegłupi pomysł

w prawdzie już wcześniej próbowałam zainicjować spotkanie ale jakoś nie wyszło
    Jak tylko Lena dojdzie do siebie to ja chętna jestem na spotkanie

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Witaj sweetrose Może rzeczywiście jak Mały zacznie siadać to będzie lepiej. Póki co zdarza się, że wysiedzi kilka minut dłużej, ale na spacer jeszcze go w nosidełku nie wezmę. Zakup pieluszek na razie zawiesiłam przez naszą dziurę budżetową, będę musiała chyba czegoś na wymianki poszukać

Cześć asiajka Jak tak dalej pójdzie, to na forum znajdę osobę z mojego osiedla. Co ktoś się odezwie to coraz bliżej

Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, brakuje mi towarzystwa a Oli też dobrze by zrobiło częstsze przebywanie z innymi dziećmi
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Witaj sweetrose Może rzeczywiście jak Mały zacznie siadać to będzie lepiej. Póki co zdarza się, że wysiedzi kilka minut dłużej, ale na spacer jeszcze go w nosidełku nie wezmę. Zakup pieluszek na razie zawiesiłam przez naszą dziurę budżetową, będę musiała chyba czegoś na wymianki poszukać

Cześć asiajka Jak tak dalej pójdzie, to na forum znajdę osobę z mojego osiedla. Co ktoś się odezwie to coraz bliżej

Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, brakuje mi towarzystwa a Oli też dobrze by zrobiło częstsze przebywanie z innymi dziećmi
    Mi szczególnie brakuje plotek i długich rozmów

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie przenosimy się :)

Żeby nie ciągnąć tematu spotkania w wątku powitalnym proponuję, żebyśmy przeniosły się TUTAJ

Uprawnienia umieszczania postów