Dziewczyny a wpadacie czasem do centrum z dzieciakami? by można było się kiedyś spotkać![]()
Dziewczyny a wpadacie czasem do centrum z dzieciakami? by można było się kiedyś spotkać![]()
Ja ostatnio rzadko. Tylko wtedy, kiedy mogę komuś zostawić pod okiem Olę na czas karmienia/uspokajania Wojtusia.
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Witajrozgość się
ja też chciałam chustować - niestety nie udało się... ale odczekałam do momentu jak mały siadał i noszę w nosidle
na początku Mei Tai, teraz czasem Mt czasem ergo... // mój młody też początkowo protestował, płakał, wyrywał się,
ale z czasem pokochał miłością ogromną i teraz sam przynosi nosidło, popędza mnie i wskakuje z radością![]()
ma już 19m-cy i 13kg, także mam co nosićale na początku ciężko było, były ze 2 kryzysy, nie poddałam się i się nosimy
teraz młody jak widzi wózek to wpada w histerię i płaczę, żebym go nie wkładałatakże wózek definitywnie na emeryturze
pieluchuje odkąd mały skończył pół roku, a że był dość duży to zaczęliśmy od eMek i szybko przeszliśmy w eLeczki...
początkowo też używaliśmy pół na pół... wielorazówek i jednorazówek... dopiero od jakiegoś czasu całkowicie przeszłam na wielo
choć zdarza się kryzys (gdy wszystkie pieluchy są mokre lub w praniu) lub tatuś nie może znaleźć wielo i na dupce ląduje jednorazówka...
także nie poddawaj siętrzymam kciuki
w razie czego pytaj tu na forum jest dużo pomocnych duszyczek
![]()
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Hej, hejto ja już w ogóle bliziutko Ciebie bo na zakątku juszkowo mieszkam
niegłupi pomysłWiecie co tak sobie myślę, że Faktoria jest też fajnym miejscem na spotkanie duży plac zabaw, jest tez bar i wc![]()
w prawdzie już wcześniej próbowałam zainicjować spotkanie ale jakoś nie wyszło
btw. jakąś godzinkę temu widziałam mamę w niebieskiej chuście/nosidle idącą od strony juszkowa do pruszcza wzdłuż garaży..może to któraś z Was?![]()
Domik 4.03.2012
Witaj sweetroseMoże rzeczywiście jak Mały zacznie siadać to będzie lepiej. Póki co zdarza się, że wysiedzi kilka minut dłużej, ale na spacer jeszcze go w nosidełku nie wezmę. Zakup pieluszek na razie zawiesiłam przez naszą dziurę budżetową, będę musiała chyba czegoś na wymianki poszukać
Cześć asiajkaJak tak dalej pójdzie, to na forum znajdę osobę z mojego osiedla. Co ktoś się odezwie to coraz bliżej
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, brakuje mi towarzystwa a Oli też dobrze by zrobiło częstsze przebywanie z innymi dziećmi![]()
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Żeby nie ciągnąć tematu spotkania w wątku powitalnym proponuję, żebyśmy przeniosły się TUTAJ