Pokaż wyniki od 1 do 20 z 33

Wątek: Pozdrowienia z Pruszcza Gdańskiego :)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Ola ma 21 miesięcy a Wojtuś 3 i trochę Zaraz zerknę na bazarek na pieluchy. AS, jak będziesz miała w planach zawędrować na Osiedle Kwiatowe to zapraszamy do nas Tamarin, lice a Wy w jakiej części Pruszcza mieszkacie?

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Które miejsce to osiedle Kwiatowe? Za obwodnicą od str. Pruszcza licząc? Możemy się przejść
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Ola ma 21 miesięcy a Wojtuś 3 i trochę Zaraz zerknę na bazarek na pieluchy. AS, jak będziesz miała w planach zawędrować na Osiedle Kwiatowe to zapraszamy do nas Tamarin, lice a Wy w jakiej części Pruszcza mieszkacie?
    Ja na Obr. Wybrzeża za Fartem więc też mamy do was niedaleko
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Od strony Pruszcza przed obwodnicą. Może kojarzysz szeregowce, które z obwodnicy właśnie widać - to tam.
    lice, może to Ciebie kiedyś mijałam jak szłam z wózkiem Obr.Wybrzeża
    Ostatnio edytowane przez Sunrise ; 19-08-2012 o 00:54
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Jeszcze się okaże, że to Juszkowo, co w środku Rotmanki przy Konwaliowej jest, czyli będzie dopiero, bo tam pola
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Od strony Pruszcza przed obwodnicą. Może kojarzysz szeregowce, które z obwodnicy właśnie widać - to tam.
    lice, może to Ciebie kiedyś mijałam jak szłam z wózkiem Obr.Wybrzeża
    Możliwe a jakim wózkiem śmigacie?? Od Ciebie z osiedla to chyba tylko jedną mamę kojarzę chodzi z maluszkiem w wózku w biało czarne kwiaty o ile nie mylę osiedla
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Od strony Pruszcza patrząc w stronę obwodnicy to jest to osiedle po lewej stronie. Pierwszy skręt w lewo po minięciu tablicy Juszkowo. Jest tam sporo domków jednorodzinnych a na końcu nasze szeregowce. My śmigamy beżowym abc design zoom jak we dwójkę a jak z jednym dzieciem to ciemnobrązowym Jedo
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Ja mieszkam w centrum Pruszcza, więc chyba do was mam najdalej zresztą nie mieszkam od urodzenia tutaj, tylko dopiero od kilku lat, więc nie znam się na wielu ulicach, słyszałam o Rotmance, ale nie wiem, gdzie ona się dokładnie znajduje.

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Dziewczyny a wpadacie czasem do centrum z dzieciakami? by można było się kiedyś spotkać

Uprawnienia umieszczania postów