Ola ma 21 miesięcy a Wojtuś 3 i trochęZaraz zerknę na bazarek na pieluchy. AS, jak będziesz miała w planach zawędrować na Osiedle Kwiatowe to zapraszamy do nas
Tamarin, lice a Wy w jakiej części Pruszcza mieszkacie?
Ola ma 21 miesięcy a Wojtuś 3 i trochęZaraz zerknę na bazarek na pieluchy. AS, jak będziesz miała w planach zawędrować na Osiedle Kwiatowe to zapraszamy do nas
Tamarin, lice a Wy w jakiej części Pruszcza mieszkacie?
Od strony Pruszcza przed obwodnicą. Może kojarzysz szeregowce, które z obwodnicy właśnie widać - to tam.
lice, może to Ciebie kiedyś mijałam jak szłam z wózkiem Obr.Wybrzeża![]()
Ostatnio edytowane przez Sunrise ; 19-08-2012 o 00:54
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Od strony Pruszcza patrząc w stronę obwodnicy to jest to osiedle po lewej stronie. Pierwszy skręt w lewo po minięciu tablicy Juszkowo. Jest tam sporo domków jednorodzinnych a na końcu nasze szeregowce. My śmigamy beżowym abc design zoom jak we dwójkę a jak z jednym dzieciem to ciemnobrązowym Jedo![]()
Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)
Ja mieszkam w centrum Pruszcza, więc chyba do was mam najdalejzresztą nie mieszkam od urodzenia tutaj, tylko dopiero od kilku lat, więc nie znam się na wielu ulicach, słyszałam o Rotmance, ale nie wiem, gdzie ona się dokładnie znajduje.
Dziewczyny a wpadacie czasem do centrum z dzieciakami? by można było się kiedyś spotkać![]()