Witaj na forum
Ja tez zaczynałam z Bebelulu i też mi nie wychodziło. Potem były chusty tkane, ale prawdziwą przyjemność z noszenia miałam dopiero przy nosidłach. Tak więc głowa do góry!
Witaj na forum
Ja tez zaczynałam z Bebelulu i też mi nie wychodziło. Potem były chusty tkane, ale prawdziwą przyjemność z noszenia miałam dopiero przy nosidłach. Tak więc głowa do góry!
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Hej, znajdziesz tutaj sporo osób z Pruszcza m.in. i mnienie miałam nigdy styczności z chustami, ale za to kocham miłością wielką wielorazówki
pozdrawiam
![]()
witaj![]()
lipcowe broje Dobrawa 21.07.2012 i Krzesimir 30.07.2014 oraz Gniewosz 19.03.2016 +
Zapraszam do nasmoje broje
Dziękuję za miłe przyjęcie
Tak właściwie to jestem z Juszkowa, ale czuję się pruszczanką, bo przeprowadziliśmy się dopiero niedawno. Robiliście może jakieś forumowe spotkania w tej okolicy?
Tamarin gdybyś w najbliższym czasie sprzedawała jakieś pieluszki to pamiętaj o mnie, będę szukała czegoś na próbę dla około 6-kilowego szkraba
Bondolino doszło, dwa razy Wojtek już w nim siedział i kończyło się dosyć szybkim płaczem, choć na początku miał zadowoloną minę. Był najedzony, wyspany i przewinięty. Oby to była kwestia przyzwyczajenia![]()