Zoana - faktycznie, ale nie pisze jaka długość
Greeneddie - jakie one są? Grubsze/cieńsze? Delikatne? Napisz coś
Edit: eee za taką cenę to nie będzie przecież chusta...
Ostatnio edytowane przez lampka ; 21-09-2012 o 12:25
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
Dziewczyny jednak chcę te dmuchy!
Jakby komuś zbywała 4 lub 5 to się piszę![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Prawda? Jednak ładny ten błękit![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
no właśnie ten błękicik jest boooski! też żałuję, żałuję. Chociaż nie lubię kupować chusty na pre-orderze, wolę polowania![]()
Jest zwarta, ale nie deska, średnio gruba, waga (940 dla 6 przy szer. 69,5) mówi sama za siebie - jest to naprawdę fajny kawał chustyO wiele fajniejsza niż deskowate lny, sztywniejsza niż kaszmir, ale ona jeszcze nawet nie prana, po, pewnie będzie mięciuchna
A o jakiej cenie mówisz, za te dmuchawce zapłaciłam prawie 400 zł, to za mało, żeby chusta była dobra?![]()
Ostatnio edytowane przez greeneddie ; 21-09-2012 o 14:56
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
greeneddie ja myślę,że lampka miała na myśli cenę 230zł,która była tylko ceną technicznąa potem jak chusty były gotowe trzeba było dopłacić resztę,w zależności jaki rozmiar się wybrało
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ładna wyszła, niestety po pracy o 21 to troche ciemno na oględziny czy mnie ujmuje, ale jutro lookne![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dmuchy nie, ale kolor Ninoi ta oscha, która drzewiej wisiała w sklepie i wisiała, a ja jej nie wzięłam, bo nie była czerwona
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
słonio-pawie piękne
a w tym stosie to nawet pawie aqua mi się podobają.
dmuchy jaskrawe strasznie ale jak sobie pomyśle jak ten merynosik się wiąże, mmm. miodzio.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3