Proszę tutaj o recenzje uszytych przeze mnie MT. Proszę o rzetelne recenzje żebym mogła udoskonalać produkt.
Proszę o zdjęcia z akcji![]()
Proszę tutaj o recenzje uszytych przeze mnie MT. Proszę o rzetelne recenzje żebym mogła udoskonalać produkt.
Proszę o zdjęcia z akcji![]()
Moje Skarby: Tymek (maj 2012) i Lolek (wrzesień 2015)
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie.
jako, że pierwsze nosidło kiki jest u mnie już tydzień, przyszedł czas na recenzję...
i pisać będę o moim a nie o tym testowym, które ma być troszkę inne:
kocham je miłością wielką
ale jest to moje pierwsze nosidło i nie mam porównania, było szyte pode mnie, moje kolory
no i już się nie męczę z dociąganiem chusty
moja córka jest drobna, mając 11 miesięcy na siatkach centylowych jest między 10 a 25 centylem
MT jest duże, w wersji rozłożonej sięga małej chyba do ucha, ale podwijam pas biodrowy i już jest w sam raz. jest szerokie, mi nie przeszkadza, mała otulona, przy kolankach mogę troszkę odwinąć, ale nie zauważyłam, żeby córce to robiło różnicę: nogami macha tak samo
pasy naramienne są wypełnione i szerokie, dla mnie megawygodne (ja jestem szeroka)
bardzo starannie wykończone, estetyczne, no po prostu cud, miód, orzeszki.
nasłodziłam strasznie, wybaczcie, ale po prostu wciąż jestem przeszczęśliwa, że je mam.
nie wiem, jak to wygląda z perspektywy doradcy, ale mam nadzieję, że się kiedyś dowiem. dla mnie BOMBA
zdjęcia w akcji, mam nadzieję, będą... jak mi je ktoś zrobi... ale jak już zrobi, to wrzucę, obiecuję
kiki, DZIĘKUJĘ!!!![]()
moje żywioły: Artur-marzec 2009, Magdalena-wrzesień 2011
"Nie wstyd nie wiedzieć, ale wstyd nie chcieć tej wiedzy uzupełnić."
przepraszam że się wetnę, ale możecie wkleić fotki nosidła![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
fotki kiki są do obejrzenia tu: http://ekoszycie.blox.pl/html
ja swoich wciąż nie mam![]()
moje żywioły: Artur-marzec 2009, Magdalena-wrzesień 2011
"Nie wstyd nie wiedzieć, ale wstyd nie chcieć tej wiedzy uzupełnić."
Ostatnio edytowane przez kamisia ; 22-09-2012 o 11:42
Moje Skarby: Tymek (maj 2012) i Lolek (wrzesień 2015)
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie.
MT przetestowane już pod kątem wytrzymałości
Dało radę udźwignąć mierzącego 105 cm i ważącego 17,8 kg Kacperka (3 latka i 4 miesiące)
W pierwszym odczuciu bardzo przyjemnepasy odpowiedniej szerokości (przynajmniej dla nas) fajnie wypełnione. Ciężar syna nie odczuwalny.
Kolorki w naszym guście
Oczywiście rozmiar szczególnie szerokość nosidła nie dla wyrośniętego 3 latka.
Zdjęcia robione na szybko, bo mój syn nie bardzo chciał się fotografowaća ja nie chciałam się w swoim stanie z nim za dużo gimnastykować
'![]()
Ostatnio edytowane przez jewa ; 25-08-2012 o 20:25
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI