Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Doradźcie- nośnej chusty nam trzeba :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aniafrania
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Ja widzę potencjalną sprzeczność w zestawieniu nowa-nośna-miękka, bo najbardziej nośne są lny i konopki, ewentualnie pancerne bawełny, optymalnie te grubsze, a one raczej rzadko bywają miękkie od nowości
    tak też myślałam... w zasadzie chodzi mi o taką, którą moje niewprawione ręce zawiążą....

3 lata 4 miesiące i 5 dni

"Badania kliniczne wykazały korzyści, jakie płyną z bliskości fizycznej dla rozwoju noworodków i przede wszystkim wcześniaków - korzyści te można mierzyć w gramach i centymetrach" - Evelin Kirkilionis

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

dobrze złamany len lub konopie A czemu musi być nowa?? Dobrze złamana chusta jest o wiele lepsza niż jakaś nówka No i ma cenę przyjaźniejszą Wełenka też może być, bedzie super na jesień i zimę. tylko wełny to są chusty specjalnej troski no i didkowe wełenki mogą kąsać (jak to wełna ma w zwyczaju) a natkowe- jak dla mnie są za sliskie i mi plecak z merynosa nie wychodzi. Z bawełny -neobulle - potrafia unieść niezle cięzary tylko to raczje chusty grubsze no i jak są nowe to są dość sztywne, ale szybko miękną.
    No a jeśli masz kaskę tylko na jedną, jedyną to lepiej poświeć wiecej czasu i poprzeglądaj wątki z opisem chust , na pewno coś znajdziesz odpowiedniego dla siebie.

Uprawnienia umieszczania postów