Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: FuzziBunz, kieszonka (rozmiarowa)

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

o ile rozmiarówkowe uwiebiam, to te one size jakos mi nie przypadły do gustu własnie ze względu na regulacje gumkami, ale wygląd mają wprost rewelacyjny to najładniejsze pieluszki jakie miałam

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

Przetestowalam dziś naszą pierwszą FB rozmiarową i jestem pod wrażeniem, brak jakichkolwiek odgnieceń, dwa rzędy napek to dla mnie super rozwiązanie, żadnych przecieków po 3 godzinach spaceru, rozmiar M dla mojego 6,5 kg dziecia jest zapięty na najmniejszy rozmiar tak że chyba na dlużej nam starczy. Muszę mieć ich wiecej !!!
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Ja mam 3 kieszonki FB One size i jestem z nich zadowolona. Najfajniej zostały pomyślane te gumeczki, a to , że wychodzą i że jest dużo napów w ogóle mi nie przeszkadza

Chustonówka Awatar beawit

Domyślnie

Mam Funzi Bunz i dla mnie super. Najbardziej podoba mi się regulacja gumkami - można mocno zapiąć przy noworodku i nic nie odstaje - czego nie mogę powiedzieć o innych one sizeach. Fajnie, ze wkładki są małe, znowu przy noworodku się super sprawdziły.
    Dużo napek jakoś nie odczuwam, może źle zapinam coś ? No i wzory bajeczneeeeeeeee
    Żabcia (stycz "08)
    Rybka (maj "10)

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Hej! A czy komus po suszeniu na zewnatrz (w sensie na słoneczku) odstała "folia" od PULa? U nas sie tak zrobiło. I nie wiem dlaczego . Jedyny winny to suszenie na sloncu.

Domyślnie

A ja mam FB od niedawna i mam z nimi, a zwłaszcza z jedną problem, że mi przecieka przy pachwinach.
    Macie na to jakiś sposób?

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Albo za bardzo mokra, albo polarek zatłuszczony i mocz zamiast wsiąkać, leci na boki.
    Spróbuj wymoczyć w płynie do mycia naczyń przed praniem.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Uprawnienia umieszczania postów