o ile rozmiarówkowe uwiebiam, to te one size jakos mi nie przypadły do gustu własnie ze względu na regulacje gumkami, ale wygląd mają wprost rewelacyjny to najładniejsze pieluszki jakie miałam
o ile rozmiarówkowe uwiebiam, to te one size jakos mi nie przypadły do gustu własnie ze względu na regulacje gumkami, ale wygląd mają wprost rewelacyjny to najładniejsze pieluszki jakie miałam
Przetestowalam dziś naszą pierwszą FB rozmiarową i jestem pod wrażeniem, brak jakichkolwiek odgnieceń, dwa rzędy napek to dla mnie super rozwiązanie, żadnych przecieków po 3 godzinach spaceru, rozmiar M dla mojego 6,5 kg dziecia jest zapięty na najmniejszy rozmiar tak że chyba na dlużej nam starczy. Muszę mieć ich wiecej !!!
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
Ja mam 3 kieszonki FB One size i jestem z nich zadowolona. Najfajniej zostały pomyślane te gumeczki, a to , że wychodzą i że jest dużo napów w ogóle mi nie przeszkadza
Mam Funzi Bunz i dla mnie super. Najbardziej podoba mi się regulacja gumkami - można mocno zapiąć przy noworodku i nic nie odstaje - czego nie mogę powiedzieć o innych one sizeach. Fajnie, ze wkładki są małe, znowu przy noworodku się super sprawdziły.
Dużo napek jakoś nie odczuwam, może źle zapinam coś ? No i wzory bajeczneeeeeeeee![]()
Żabcia (stycz "08)
Rybka (maj "10)
Hej! A czy komus po suszeniu na zewnatrz (w sensie na słoneczku) odstała "folia" od PULa? U nas sie tak zrobiło. I nie wiem dlaczego . Jedyny winny to suszenie na sloncu.
A ja mam FB od niedawna i mam z nimi, a zwłaszcza z jedną problem, że mi przecieka przy pachwinach.
Macie na to jakiś sposób?