Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: FuzziBunz, kieszonka (rozmiarowa)

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar elizek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yetta Zobacz posta
    Pieluszka Fuzzi Bunz OneSize z regulacją rozmiaru na gumki.
    Bardzo ładna, dobre materiały, piękne wykonanie.
    Regulacja na te zwariowane rzędy napek też ok, choć wolę jeden rząd.
    Regulacja rozmiaru na gumki zupełnie nie dla nas. Wszystko fajnie do czasu prania. Wyciągam pieluszkę z pralki a tam końcówki tych gumek na zewnątrz. I trzeba ręcznie gumkę w 4 miejscach chować. Przy jednej pieluszce ok, ale jakbym miała 10 pieluszek, to sobie tego nie wyobrażam.
    Ja mam wlasnie 12 i strasznie sie mecze. Maly ma juz 6 tygodni a ja mam wrazenie ze co pranie musze te gumki przestawiac. No i niestety tez nie lubie jak mi sie roluja. Mam wrazenie ze one sie tez troche kurcza w praniu (gumki znaczy). Ale jak juz dopasuje to jest ok. Schna bardzo szybko no i nie przeciekaja.

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

uwiellbiam swoje stokroty FB one size - za superchłonność, zgrabność, design (w rzeczywistości są dużo ładniejsze niż na fotkach).
    bardzo mi się podoba idealne dopasowanie szerokości wkładek do szerokości pieluchy w kroku - dzięki temu pielucha "trzyma fason", nic nie wisi w kroku, wkładki nie rolują się i nic nie przecieka.
    2 rzędy napek też sa ok, dzięki temu można osobno wyregulować pas, osobno udka.
    regulacja rozmiaru gumkami bardzo fajna - odpada kłopot z za ciasnymi, odciskającymi się gumkami. też mnie czasem wkurzają, jak wyłażą z tych dziurek, ale na szczęście to nie zdarza się aż tak często. mam 4 pieluchy i nie narzekam.
    generalnie chodzi o to, aby ten jeden minus nie przesłaniał jednak plusów tej pieluchy, których jest zdecydowanie więcej

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

o ile rozmiarówkowe uwiebiam, to te one size jakos mi nie przypadły do gustu własnie ze względu na regulacje gumkami, ale wygląd mają wprost rewelacyjny to najładniejsze pieluszki jakie miałam

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

Przetestowalam dziś naszą pierwszą FB rozmiarową i jestem pod wrażeniem, brak jakichkolwiek odgnieceń, dwa rzędy napek to dla mnie super rozwiązanie, żadnych przecieków po 3 godzinach spaceru, rozmiar M dla mojego 6,5 kg dziecia jest zapięty na najmniejszy rozmiar tak że chyba na dlużej nam starczy. Muszę mieć ich wiecej !!!
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Ja mam 3 kieszonki FB One size i jestem z nich zadowolona. Najfajniej zostały pomyślane te gumeczki, a to , że wychodzą i że jest dużo napów w ogóle mi nie przeszkadza

Chustonówka Awatar beawit

Domyślnie

Mam Funzi Bunz i dla mnie super. Najbardziej podoba mi się regulacja gumkami - można mocno zapiąć przy noworodku i nic nie odstaje - czego nie mogę powiedzieć o innych one sizeach. Fajnie, ze wkładki są małe, znowu przy noworodku się super sprawdziły.
    Dużo napek jakoś nie odczuwam, może źle zapinam coś ? No i wzory bajeczneeeeeeeee
    Żabcia (stycz "08)
    Rybka (maj "10)

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Hej! A czy komus po suszeniu na zewnatrz (w sensie na słoneczku) odstała "folia" od PULa? U nas sie tak zrobiło. I nie wiem dlaczego . Jedyny winny to suszenie na sloncu.

Uprawnienia umieszczania postów