-
Chustofanka
Re: Pieluszka FuzziBunz
Wiecie co, mnie to na przykład wkurza, jak kupię przecież wcale nie jakąś podróbę, tylko całkiem drogą pieluchę i coś się w niej psuje. Dlatego nie lubię na przykład kieszonki PD, bo ma słabe napy, które się rozpinają. Był taki wątek, w którym się okazało, że dużo dziewczyn ma ten problem. A rady producenta, żeby sobie rozszerzyć napy trzonkiem od noża są kuriozalne.
Mi się wydaje, że może powinnyśmy męczyć producenta reklamacjami, żeby im się chciało to polepszyć. Albo nie wiem, nie kupować takiej firmy? Nie chciałabym z kolei utrudniać życia sprzedającym dziewczynom, żeby to w nie nie uderzyły te reklamacje, ale wydaje mi się, że jeśli kupuję pieluchę za 60 czy 70 złotych, to powinno być w niej wszystko ok.
A w ogóle jak to by wyglądało z taką reklamacją? Juliwek, ty pewnie wiesz?
Ostatnio mam fazę, żeby nie kupować rzeczy produkcji chińskiej, np. zabawek, ale z przykrością muszę stwierdzić, że pieluszki itti bitti, produkowane właśnie w Chinach, mają najlepsze napy, jakie widziałam! Dlatego między innymi są moimi faworytami. Francuskie PD się pod tym względem nie umywają.
Uprawnienia umieszczania postów