Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Mój pierwszy plecak!

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie Mój pierwszy plecak!

Nie mogłam się powstrzymac i muszę zaieścic fote, o ile mi się uda:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1c1087aab.html

a to już moja Madzina zamotana ( wiem że zle, ale bedziemy ćwiczyć )

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...60fc8e883.html

Chustonówka

Domyślnie

fajnie
    A ile ma Magdalenka? (nie wiem czemu mi sie tak napisalo nie chcialam uzyc zwrotu Madzia bo mi sie kojarzy:/)

Chyba tez dzis pocwicze

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

No Kochana! Gratulacje i zapraszamy na bazarek po krotsza szmatke
    Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
    Doula
    Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Własnie kupiłam MT, bo mój chłop jakoś w chuscie nie bardzo, Babcia zresztą też. A specjalnie dla nich długą chustę kupiłam. Poczekamy, więc jeszcze te dwa, trzy miesiące jak Madzia będzie siedzieć. Do tego czasu pomęczę się z tą długą szmata. Zresztą mam wrażenie, że jak te ogony wokół tali sobie powiąże dwa razy,to mi się bardziej ciężar dziecia rozkłada. Tylko nie wiem, czy to tak może być?
    A Madzinek ma taraz 3 i pół miesiąca.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Jak na początek to naprawdę ładnie - fajna wysokość

Przydało by się zdjecie z boku i bardziej "z tyłu" - na pewno góra do poprawki bo po pasach widać, że nie przebiegają jednakowo (od paszek w górę masz wyraźnie nie ściągnięty materiał na środku i jednej stronie).
    Jak najbardziej możesz sobie wiązać chustę w pasie, jak jest za długa nawet na wiązanie z przodu to ciachnij albo wymień na krótszą, albo chwilę poczekaj może jeszcze tata zmieni zdanie jak Wam córa podrośnie i będzie bardziej "treściwa"... Ale w sumie to doradzam dokupić drugą
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Mój pierwszy plecak nie był nawet w połowie tak zawiązany ja ćwiczyłam dużo po domu, a jak już opanowałam, to siup na miasto! Krótsza chusta fajniejsza do plecaka, bo się tak nie majta... ale jak motam się w długa, to też się tak obwiązuję.

Powodzenia
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Dzięki bardzo. Za tydzień jedziemy w góry - to pozytywne nastawienie do motania na plecach sie przyda

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Na pewno! My w tym roku zrobilismy mala trase w beskidach,na nosilam Zoi w plecaku prostym; maz w 2X i bylo suuuuuper! Milego wypadu zatem!
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Chustofanka Awatar Gośka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marlei Zobacz posta
    No Kochana! Gratulacje i zapraszamy na bazarek po krotsza szmatke
    Podepne się pod wątek. Pytanie czy obciąć czy kupić drugą? Nosze w Nati M (chyba 4,6m) i dla mnie (rozmiar 36/38) jest stanowczo za długa. Nosimy sie w kangurku i przy tym wiązaniu nawet dla mojego D jest za duża. W plecaku, też piszecie, ze przydaje sie krótka. Pytanie czy jeżeli obetne ją o 1m, to nie bede żałować? Np. że za kilka miesięcy nie bede mogła jej użyć do innego wiązania dla starszaka? Co byście zrobiły na moim miejscu?
    11.2009 04.2012 06.2015

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gośka Zobacz posta
    Podepne się pod wątek. Pytanie czy obciąć czy kupić drugą? Nosze w Nati M (chyba 4,6m) i dla mnie (rozmiar 36/38) jest stanowczo za długa. Nosimy sie w kangurku i przy tym wiązaniu nawet dla mojego D jest za duża. W plecaku, też piszecie, ze przydaje sie krótka. Pytanie czy jeżeli obetne ją o 1m, to nie bede żałować? Np. że za kilka miesięcy nie bede mogła jej użyć do innego wiązania dla starszaka? Co byście zrobiły na moim miejscu?
    Sprzedaj na all i kup u nas na bazarku krótszą. Ja po opanowaniu kangura, całkowicie porzuciłam rozmiar 4,6 na rzecz 3,6 i 4,2

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

No własnie kupić nową chustę....

Marzenia o nowej chuscie - ciągle, i w dzień i w nocy, ogladam, podziwiam i mierze. Krótsza, dłuzsza, Vatanai, Storczyk Anna...Obojętnie jaka, byle mieć dwie, trzy....albo i więcej. Najlepiej inna na każde wiązani i każdy dzien tygodnia Zachorowałam....Chyba muszę opuścic to forum...bo popadnę w obłęd

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Wreszcie się przyda mój lumpowy didek Muszę zacząć ćwiczyć, bo czas nie czeka na nas... Obywatel na drugim zdjęciu cudny, ja mam ćwiczebną żabę z która wszędzie się targam na "pokazy"
    Moim zdaniem nie ma co ciąć, bo później będzie brakowało centymetrów. Zostaw sobie lub sprzedaj a krótka kup oprócz tej
    Ostatnio edytowane przez letka ; 16-08-2012 o 08:36
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustomanka Awatar kerna
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

nautika biednaaaa Ty Kupuj, nie ma na co czekać

* Liwia * (03.01.14)
    Misiek 31.08.2008
    Lusia 06.09.2010 Pola 01.04.15 Kajka 07.06.17

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Jej tak bym chciała. Ale na moja Natke za 180zł przez trzy miesiące zbierałam. Tak to jest jak się po urodzeniu dziecka bez pracy zostaje
    Zawsze jeszcze mogę sprzedać wózek - a moja rodzina się niech wscieka. Za wózek to bym trzy łade chusty kupiła

Uprawnienia umieszczania postów