Pokaż wyniki od 1 do 20 z 515

Wątek: Itti bitti, D'lish, sio, aio, Tutto, sio

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    To jeszcze mi powiedz, które wziąć
    ja lubie odcieniami jednego koloru

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustofanka Awatar magdulinska
    Miejscowość
    Warrington/UK

Domyślnie

Czy IB w rozmiarze L będzie ok dla 12 kilowca???

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Jesli 12 kilowiec jest dlugi i udka niezbyt zaokraglone to starczy i do 15 kg ....ale jak okragly i nozni jak roladki to 12 kg bedzie max....
    Moja mala jak byla tylko na piersi byla malutka, drobniutka. Plywala w M zapietym na skos jak miala 8 kg. Jak zaczela jesc kaszki i obiadki, zaokraglila sie i wazac teraz 9,5 kg zapinam L z dwom oczkami wolnymi w srodku a M na dwa skrajne - ze wzgledu na grubiutkie udka
    A tak w ogole to uwielbiam IB - ale tylko w wersji AIO - bom za leniwa na wpinanie wkladek w SIO

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustonówka Awatar adusia2000
    Miejscowość
    Kiel, DE

Domyślnie

Dziewczyny mam w domu kilka itti sio i aio. Może mi doradzicie po czym mam poznac, czy jest to stara czy nowa rozmiarówka, wiem że nowe są większe, ale nie mam ich z czym porównać. Może by mi ktoś zmierzył taką nową na długość?

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Co prawda jestem w temacie zupełnie świeża i mam porównanie tylko do kieszonek NaughtyBaby, ale szczerze mówiąc to NB pasują nam bardziej niż IB...

Kupiłam sobie jedną IB SIO na spróbowanie i przy NB wkłady wydają się strasznie twarde, a jak bambus nasiąknie to już w ogóle się z niego decha robi. No i są faktycznie maleńkie, już się chyba przyzwyczaiłam do tego wielkiego tyłka, bo ta ich wąskość nie wzbudza we mnie zaufania. Na domiar złego ułożenie wkładów w pieluszce sprawia mi straszny problem, jak przykrywam bambusa tą mniejszą wkładką, to bambus się marszczy, a ilość tego "towaru" w środku sprawia, że pielucha odstaje przy brzuszku.

Aż nie wierzę, że jestem pierwszą której ta pielucha nie podpasowała... stąd nasuwa się wniosek, że niechybnie coś robię źle
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustofanka

Domyślnie

jamamajka, ciekawe spostrzeżenia... ja właśnie "zachorowałam" na IB i chciałam kupić sporą wyprawkę, żeby mi wystarczyło do pieluchowania na 2 dni i żeby nie mieszać różnych pieluszek (tata i babcia się gubią przy przewijaniu ).

Wyprzedaję kieszonki bo moja mała źle toleruje polar i cieszyłam się, że znalazłam IB ... no to teraz mam problem ...

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamuśka Zobacz posta
    jamamajka, ciekawe spostrzeżenia... ja właśnie "zachorowałam" na IB i chciałam kupić sporą wyprawkę, żeby mi wystarczyło do pieluchowania na 2 dni i żeby nie mieszać różnych pieluszek (tata i babcia się gubią przy przewijaniu ).

Wyprzedaję kieszonki bo moja mała źle toleruje polar i cieszyłam się, że znalazłam IB ... no to teraz mam problem ...
    No widzisz, co kto lubi.
    Ale większość jednak lubi te pieluszki, ja należę do mniejszości. Są prześliczne - tego im nie można odmówić. Mnie w zasadzie najbardziej przeszkadza twardość wkładu, resztę "nadrabiają" urodą
    Może kup sobie jedną i komplet dodatkowych wkładów? Ja mam właśnie taki zestaw i jest to naprawdę fajne rozwiązanie - starcza na dwie zmiany pieluchy. Gdyby dokupić jeszcze jeden komplet wkładów, spokojnie starczyłoby na trzy zmiany, PUL nie przecieka i używam go jako otulacza.
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamuśka Zobacz posta

to nie kupuj za dużo Itti Bitti, jeśli źle toleruje polar, to w Itti Bitti od strony pupy jest welur - podobny materiał syntetyczny do polaru

Uprawnienia umieszczania postów