Pokaż wyniki od 1 do 20 z 515

Wątek: Itti bitti, D'lish, sio, aio, Tutto, sio

Mieszany widok

Chustonówka Awatar mała Mi
    Miejscowość
    Tarnobrzeg

Domyślnie

ja awaryjnie jak mi się już oryginalne wkładki skończą, to futerko traktuje jak otulacz i wkładam w niego złożoną tetrę i jest ok )), z tym ze orginalne wkładki wiecej wchłona niz tetra, ale w domu można przecież częsciej zmienić i będzie dobrze

Chustonówka Awatar aser

Domyślnie

nie dawno kupiłam IB SIO L leży super, fajnie wykrojona w kroku, nic nie przecieka, a używam bez dodatkowej wkładki tej małej, jeden wielki minus to sztywniejący wkład jak dziecko zrobi siku.
    Szkoda też, że nie ma takich kieszonek też były by super

Chustofanka Awatar forgetit
    Miejscowość
    Wroclove

Domyślnie

To i ja dorzucę swoją opinię. Miałam dwie SIO rozmiar S. Super kształt, malutka pupka, zgrabiutkie, estetyczne. Ale wkurzał mnie wkład, bo po pierwsze sztywnieje w użytkowaniu i robi się deska, a po drugie, jak się dopnie tą drugą, mniejszą wkładkę z mikropolarkiem na wierzchu, to ta większa pod spodem się zawija.
    Pewnie jeszcze sobie nabędę IB, ale dopiero jak mi dziewczyny do L-ki dorosną.

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

i ja dołożę swoją opinię
    Kupiłam IB L
    - super kształt, robi małą pupę (trochę mialam kłopotów z dopadowaniem, ale już ok)
    - wkład niestety robi się twardy i dla malutkiego dziecka bym go nie polecała. Mojej to już nie przeszkadza wiec ok
    - świetny materiał na pieluszce, mięciutki, super jakości
    - wkłady jak na bambus schną szybko. po nocy mam już suche
    Zamierzam kupić jeszcze z jedną/dwie
    czerwcowa Natusia 2010

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Po przeczytaniu na tym forum pozytywnych opinii o IB SIO, w ramach wyprawki kupilam 4 sztuki rozmiar S dla mojej córeczki.
    Używamy drugi tydzień od 12 doby zycia i jesteśmy zadowolone. Obie, bo Pola (waga 3050g) lubi być ubierana w IB.
    Pieluszka jest malutka, nie powoduje szerokiego rozstawienia nóżek jak np. najmniejszy otulacz BambinoMio + prefold lub tetra, które się u nas zupełnie w okresie noworodkowym nie sprawdzają.
    Przy noworodku używam albo prostokatnego wkładu IB albo profilowanego + mała wkładka.
    Otulacz jeśli nie zostanie ubrudzony kupką, mozna spokojnie wykorzystać dwa, trzy razy.

Podoba mi się też forma pieluszki, otulacz + wpinane wkłady, co pozwala pieluszce po praniu dosyć szybko wyschnąć, dużo szybciej niż np. Bumgenius AIO.

Bardzo dobra pieluszka i zdecydowanie nabędę też większe rozmiary, gdy Pola wyrośnie z S.
    Poza tym pieluszki Itti Bitti są śliczne.

Chustonówka

Domyślnie

Jedna z moich ulubionych pieluszek. Taka mała, a taka chłonna! Bardzo dobrze leży na chudej pupie

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

ja miałam od urodzenia te pieluszki,ale przy leżącym dziecku wkurzały mnie te napy na plecach,nie macie wrażenia ze sa niewygodne?
    teraz już dorośliśmy do roz L wiec chyba znowu sobie kupie IB
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Uprawnienia umieszczania postów