Pokaż wyniki od 1 do 20 z 515

Wątek: Itti bitti, D'lish, sio, aio, Tutto, sio

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

zestaw dodatkowych wkładów czy chodzi ci o ten zestaw wkładów co jest już w komplecie z otulaczem? Ja juz mam 1 IB SIO r.S z wkładkami, muszę dokupić tylko mini wkłady. No i coś jeszcze?
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Nie miałam w ogóle miniwkładów. Na myśli miałam, że nie ma sensu dodatkowo kompletu wkładów dokupywać. W sumie tej mini chyba też bym nie kupiła. Ja zaczynałam jak Smo była większa, już od Mki i ta profilowana wkładka mi też sika niemowlaka wytrzymała.
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

aq tak życia dla większego dziecka r. M i L ile warto kupić dodatkowych wkładów (uwzględniając kupkowanie dziecka i przy założeniu, ze ma się 1 otulacz z wkładami)?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    aq tak życia dla większego dziecka r. M i L ile warto kupić dodatkowych wkładów (uwzględniając kupkowanie dziecka i przy założeniu, ze ma się 1 otulacz z wkładami)?
    Ja mam 5 pieluszek (otulacz plus wklady) i 5 dodatkowych kompletow wkladek (tych podstawowych, mini nie uzywam). Taki zestaw starcza mi prawie sam, ale my uzywamy wylacznie IB. Przy siku lub malutkiej kupie (papierek) uzywam kazdy otulacz 2 razy. Czasem zdazy sie, ze braknie mi suchych wkladow, to biore te z rozmiaru mniej i tez pasuja. Mam tez 2 kieszonki awaryjne, ale tylko czasem sa w uzyciu.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

dla mnie ten wkład kwadratowy ktory sklada sie na 3 jest najgorszy,bo jak sie go zlozy i wepnie do pieluchy to dziecko nie ma za przyjemnie na plecach,same sprawdzcie,bo nie dosc ze wklad to jeszcze napy takie grubasne,z innymi wkladam jakos przyjemniej
    moj ulubiony zestaw to wlasnie duzy porofilowany plus mala wkladka
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustonoszka

Domyślnie

Miałam przez krótki czas używaną L (jedna z moich pierwszych pieluch wielo). Szybko zrezygnowałam, bo za każdym razem mały przesikiwał wszystko łącznie z ubrankiem (a w innych pieluchach nic takiego się nie działo). wkładki schły mi 3 dni, do tego były dość twarde i nieprzyjemne w dotyku.

Uprawnienia umieszczania postów