zestaw dodatkowych wkładów czy chodzi ci o ten zestaw wkładów co jest już w komplecie z otulaczem? Ja juz mam 1 IB SIO r.S z wkładkami, muszę dokupić tylko mini wkłady. No i coś jeszcze?
zestaw dodatkowych wkładów czy chodzi ci o ten zestaw wkładów co jest już w komplecie z otulaczem? Ja juz mam 1 IB SIO r.S z wkładkami, muszę dokupić tylko mini wkłady. No i coś jeszcze?
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Nie miałam w ogóle miniwkładów. Na myśli miałam, że nie ma sensu dodatkowo kompletu wkładów dokupywać. W sumie tej mini chyba też bym nie kupiła. Ja zaczynałam jak Smo była większa, już od Mki i ta profilowana wkładka mi też sika niemowlaka wytrzymała.
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
aq tak życia dla większego dziecka r. M i L ile warto kupić dodatkowych wkładów (uwzględniając kupkowanie dziecka i przy założeniu, ze ma się 1 otulacz z wkładami)?
Ja mam 5 pieluszek (otulacz plus wklady) i 5 dodatkowych kompletow wkladek (tych podstawowych, mini nie uzywam). Taki zestaw starcza mi prawie sam, ale my uzywamy wylacznie IB. Przy siku lub malutkiej kupie (papierek) uzywam kazdy otulacz 2 razy. Czasem zdazy sie, ze braknie mi suchych wkladow, to biore te z rozmiaru mniej i tez pasuja. Mam tez 2 kieszonki awaryjne, ale tylko czasem sa w uzyciu.
A. 02.2010, T. 06.2012
dla mnie ten wkład kwadratowy ktory sklada sie na 3 jest najgorszy,bo jak sie go zlozy i wepnie do pieluchy to dziecko nie ma za przyjemnie na plecach,same sprawdzcie,bo nie dosc ze wklad to jeszcze napy takie grubasne,z innymi wkladam jakos przyjemniej
moj ulubiony zestaw to wlasnie duzy porofilowany plus mala wkladka![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Miałam przez krótki czas używaną L (jedna z moich pierwszych pieluch wielo). Szybko zrezygnowałam, bo za każdym razem mały przesikiwał wszystko łącznie z ubrankiem (a w innych pieluchach nic takiego się nie działo). wkładki schły mi 3 dni, do tego były dość twarde i nieprzyjemne w dotyku.