Zamieszczone przez atoja
czyli znowu akcja pt. co kto lubi
potwierdzam: da się wpiąć, ale czy pasują tojak dla mnie nie, bo ta anatomiczna z polarkiem nie przykrywa całej bambusowej.
Zamieszczone przez atoja
czyli znowu akcja pt. co kto lubi
potwierdzam: da się wpiąć, ale czy pasują tojak dla mnie nie, bo ta anatomiczna z polarkiem nie przykrywa całej bambusowej.
Asinus asino pulcherrimus
się pomotałoZamieszczone przez atoja
![]()
bardziej się skłaniam do zdania iwanny
miałam długo pieluszkę L z wkładkami S i też było git i nawet chłonęłaale autorce pytania nie o to chodziło
![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
W rzeczy samej, ale także i to, że mniejsza wkładka jest kompatybilna z większą pieluchą jest cenną informacją i nie omieszkam jej w przyszłości wytestować.
Pięknie dziękuję za pomoc.
A ja właśnie odkryłam że super pasują do pieluszek rozmiaru L wkładki bambusowe rozmiar S
o takie
http://www.pieluszkarnia.pl/index.php?p ... sowe-3-szt
już mi nie leżą w szafie![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
czy te napy z tyłu pieluchy, które dziecko ma nad pupką, nie wciskają się przy leżeniu w plecki? tak się zastanawiam.
hmm chyba nie mają jak bo przecież tam na nie wkładka nachodzi i tej wkładki jest 3 warstwy, a na nich jeszcze tak anatomiczna.Zamieszczone przez pasja
w miarę nietłustego półroczniaka nic nie gniecie.
Asinus asino pulcherrimus
Może któraś z was ma IB snap in one w dwóch rozmiarach M i L? Duża jest miedzy nimi różnica? (tak na długość w cm?)
Doszła do mnie właśnie L-ka, tak na oko nie za duża, ale na pupci .. to już sama nie wiem. nie potrafię orzec czy za duża, czy M-ka by nie była lepsza. Bartek 10-ciu kg na mur nie ma (coś ok. 8 kg), ale długi jest.
Na nas L-ka byla za wysoka. Moj ma jakos 8-9 kg. Niedlugo bede miec AIO M-ke i wtedy porownam, czy bedzie za mala, czy idealna.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
na nas nawet L była za mała
amelia: 74/80 cm na 10 kg.
My już mamy AIO Male zmierzymy dopiero jak wyschnie czyli jakoś za kilka godzin, bo słonko dzisiaj mocno grzeje.
![]()
Zuzanna i Franciszek
Mierzyłam IB AIO i M-ka jest idealna.![]()
Zuzanna i Franciszek
Kluska nosi 74/80 M-ka jest dobra, ale w L też wchodzi, więc rozwojowo już L kupuję.
Zaraz poszperam, może jakiś cm się znajdzie![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
nikt nie ma centymetra w domu?to może chociaż tak na oko?
![]()
długość M -36 cm; L-40 cm
chcesz jeszcze jakiś wymiar ?? bo znalazłam centymetr i nie zawaham się go użyć![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
dzięki Hanti dobra kobieto (z centymetrem), to mi wystarczy![]()
I ja się skusiłam.
Wrażenia? Kupiłam L-kę na prawie półroczniaka, myśląc że z zapasem będzie. I co? W pasie zapasu faktycznie dużo, bo w zasadzie zapinam młodego tak ciasno jak się tylko da, no ale na długość to akurat. I tak się zastanawiam jak długo nam posłuży?![]()
I jedna rzecz mi nie gra - jak chłopa upakowałam na noc w pieluszkę, to miałam wrażenie że strasznie ma tam ciasno i sztywno (za ciasno i za sztywno). A jak się mokro w środku zrobiło to było jeszcze gorzej, bo te wkłady bambusowe pod wpływem wilgoci sztywne się robią. Nie macie takiego wrażenia?
no trochę się może robią sztywne, jakby bardziej chropowate jak są mokre. ale ja na razie tylko laskę na noc pakowałam w IB, chłopaka jeszcze nie miałam okazji...