Strona 8 z 26 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151618 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 160 z 515

Wątek: Itti bitti, D'lish, sio, aio, Tutto, sio

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Re: Pieluszka Bitti D'lish Snap In One

No ja na noc roznych uzywalam. Byly BG teraz najlepiej mi sie sprawdzaja moje.
    A moj maluch mnie zadziwia ze spaniem, zeby polroczniak spal od 20 do 7 to troche mnie dziwi. Ale ciiiiiii zebym sobie nie zapeszyla.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Cytat Zamieszczone przez yetta
    zeby polroczniak spal od 20 do 7 to troche mnie dziwi. Ale ciiiiiii zebym sobie nie zapeszyla.
    Tośka tak miała i to chyba duuuużo wcześniej już...
    trzymam kciuki żeby się utrzymało
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

No moja starsza cora tez spala ladnie jako taka kruszyna a potem sie popsula i musialam sie ratowac ksiazkowa metoda bo potrafila sie budzic jako 10 miesieczniak 15 razy
    Totez troche sie boje cieszyc. Ale oby oby nie bylo powtorki z synkiem.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Z dzieciami roznie bywa, moi np teraz znow sie uspokoili (no chyba ze duzo wrazen w dzien albo odkryja nowa umiejetnosc, to niespokojnie spia i potrafia sie budzic pare razy) i spia od 19 do 5 rano zjedza i dalej w kime do wpol do osmej.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Cytat Zamieszczone przez rzufik
    zeby polroczniak spal od 20 do 7 to troche mnie dziwi. Ale ciiiiiii zebym sobie nie zapeszyla.
    Tośka tak miała i to chyba duuuużo wcześniej już...
    trzymam kciuki żeby się utrzymało
    Ale zazdroszczę, mój starszak nawet nie przesypia całych nocy i zazwyczaj zjawia się u nas w łóżku rozpychając się niemiłosiernie. O młodym to nie wspomnę bo chyba raz spał 5h (a ja 3 razy wstałam sprawdzić czy wszystko z nim ok, bo akurat spał w łóżeczku co mu się zdarza nader rzadko)

Chustonoszka
    Miejscowość
    Katowice

Moj 2 miesieczny synek tez 3 noc z rzedu od 21-4.30 śpi, a jest tylko na piersi i zastanawiam si czy budzic go na jedzenie? Jestem w cięzkim szoku bo córcia wstawała co 2 godziny jesc.
    Mama Kasi i Kuby

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

hem

to nam przemiękła w nocy i Wonderoos i IB Snap in One. No ale Wonderoos mi przemiękł po całej nocy, co mnie nie dziwi, bo i pamki nam często wymiękały, i to nie po całej nocce tylko po pół nocy no ale moje chłopisko je w nocy tak jak za dnia, czyli co 2-3 godziny. Dziś w nocy w ruch poszły i Steve Wonderek (z wkładem od BG + ręcznik) i nad ranem IB, no i IB nie dała rany - w sumie nie wiem czemu, przeciek nie był bokiem, bo tylko sama pielucha była od zewn. wilgotna. Widocznie musiał młody swoim ciałkiem nacisnąć.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Kubunio mi sie ostatnio przesikuje we wszytskim w IB z przodu, nie wiem, moze za mocno zapinam? Zabkuja mi oboje (gorne jedynki), ale on to taki lejek sie zrobil ze masakra. W domu na tetzre, co godzine zmieniam i prawie kapie! (
    W niedziele znowu bylismy na dluuuugim spacerze i luzniej zapielam IB i wytrwala (5 godzin)..juz sama nie wiem..
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chusteryczka Awatar Iwanna.T

co do spania w dzień - przedni pomysł. Tylko wezmę poduszkę do pracy, bo mnie klawiatura w czoło uwiera
    Asinus asino pulcherrimus

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

No moja starsza cora tez spala ladnie jako taka kruszyna a potem sie popsula i musialam sie ratowac ksiazkowa metoda bo potrafila sie budzic jako 10 miesieczniak 15 razy
    Totez troche sie boje cieszyc. Ale oby oby nie bylo powtorki z synkiem.
    dokładnie mojej też tak sie porobiło i w rezultacie spała z nami co nie poprawiło sytuacji, a że już chciałam ją odstawić to przeniesliśmy ją na materac na podłogę w sypialni. problem znikł sam

a tak a propos - Franut spał dziś od 22-5 bez żarła Toska też miała taką fazę od 6 tygodnia..
    ale się nie nastawiam na dalsze przesypianie większości nocy

madzik ja bym nie budziła. wydaje mi się że już duzy jest i da sobie radę przypomnieć o pustym brzuszku

Cytat Zamieszczone przez Iwanna.Tobelieve
    co do spania w dzień - przedni pomysł. Tylko wezmę poduszkę do pracy, bo mnie klawiatura w czoło uwiera

wybacz nie pomyślałam że ktoś moze pracować mając dzieci.. tak sie zapętliłam w drobiowaniu domowym
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Katowice

Też tak myśle, zwłaszcza,że rano co 1,5 godziny do 11 jadł, więc pewnie nadrabiał. Lece go przebrać, bo piel;ucha pewnie mokra
    Mama Kasi i Kuby

Chustofanka Awatar AgaPe
    Miejscowość
    Racibórz/ Mikołów

No ja na noc roznych uzywalam. Byly BG teraz najlepiej mi sie sprawdzaja moje.
    A moj maluch mnie zadziwia ze spaniem, zeby polroczniak spal od 20 do 7 to troche mnie dziwi. Ale ciiiiiii zebym sobie nie zapeszyla.
    Bo on mądry synek jest i wie, że mamusia ma co innego w nocy do roboty. I że maszyna czeka!
    "Wszystko trzeba odkryć samemu. I również przejść przez to zupełnie samemu". [Too-tiki]

Mój świat mieści się w moich ramionach.

Chusteryczka Awatar Iwanna.T

Cytat Zamieszczone przez rzufik
    Cytat Zamieszczone przez Iwanna.Tobelieve

wybacz nie pomyślałam że ktoś moze pracować mając dzieci.. tak sie zapętliłam w drobiowaniu domowym
    Mąż mi wmawia, że mogę spać po pracy, ale jak tu spać, jak na zewnątrz taka piękna wiosna. Żal przespać taki czas. A wieczorem trzeba swoim nałogom dać upust No a w nocy zająć się karmieniem (że też śpioch mi się nie trafił).
    A w dzień - jak już pisałam - klawiatura uwiera
    Efekt - już mam zmiany osobowości

sorki za ale musiałam to wypluć z siebie
    Asinus asino pulcherrimus

Chustonoszka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie Pare pytań o IB Snap

Dziś dostałam tę pieluszke, jutro wyląduje na pupci mojego młodego, jest to moja pierwsza pieluszka jaką zakupiłam i mam pytanko. Pieluszka już wysuszona, a wkłady mokre. No i chciałam się Was spytać co wkładacie do niej ew, czy czekacie, aż wszystko wyschnie? Bo wkładkę tą dużą wierzchnią można dokupic, te małe też ( dodatkowe ), ale nie wiem co zamiast tego wkładu dużego na samym spodzie, tego składanego na 3. Mąż zachwycony pieluszką i pyta sie ile jeszcze trzeba kupić
    Mama Kasi i Kuby

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie Re: Pare pytań o IB Snap

wkłady jak się dokupuje to od razu komplet pojedyncza i do składania (przynajmniej ja tak mam). Ja czasami wkładam tetrę bo super się nadaje,

Chustonoszka
    Miejscowość
    Katowice

ogladnelam zdjecia i faktycznie komplet to ta do składania i ta duza az wstyd, ze czlek tego nie zauwazyl
    Mama Kasi i Kuby

Chustonoszka
    Miejscowość
    Katowice

Pieluszka super, już testowana na młodym, 3 godzinny spacer i super sie sprawdziła. Mam tylko jedno zastrzeżenie a'propos rozmiaru, kupiłam M i mojemu gumki się na nóżkach odciskają, i teraz nie wiem, czy dokupic L, czy żadnych, bo pieluszka nie nadaje sie dla chłopców, ale zamotałam , ale mam nadzieje, że zrozumiecie
    Mama Kasi i Kuby

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Napy dają naprawdę duże możliwości regulacji. Mi się wydawało że dla mojego prawie 10 miesięczniaka będą M ki juz za małe a dalej nosi je i jeszcze trochę a waży 9 kg. Nic mu się nie odciska

Chustonoszka
    Miejscowość
    Katowice

* moze ja za bardzo podciagam ta pieluszk do gory i dllatego gumki na nożkach sie odciskaja, musze popprobowac jeszcze, a napki zpinam na ostatnie, fakt troche moze za luzno, ale nic mu nieprzeszkadza.
    Mama Kasi i Kuby

Chustonówka

Dziewczyny,
    a czy pierzecie IB w 60 stopniach czy w 40? Bo ja piorę w 40, używam proszku bio-d, ale zaczynają trochę waniać moczem... A boję się je wrzucić w 60 tak ot po prostu, bo jestem ich fanką i nie chcę im zrobić krzywdy!

Uprawnienia umieszczania postów