Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: wiercacy sie roczniak-HELP!!!!

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie wiercacy sie roczniak-HELP!!!!

no wlasnie-wszelkie proby wrzucenia go na plecy granicza z akrobacja cyrkowa-dopoki byl maly tobolek byl super, ale teraz to wolalabym zeby siedzial na szmacie albo....sama nie wiem....albo sie mniej wiercil
    wybieramy sie wlasnie w gory i mialam nadzieje na dluzsze spacery-czytaj regularne wiazanie kilka razy dziennie-nie wiem jak to nam wyjdzie
    macie jakies patenty-bo jak sie juz zamotamy to jest git i wszyscy szczesliwi wiec to nie jakas ogolna niechec brzdaca, tylko samo wiazanie koszmarne

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Chustoholiczka

Domyślnie

MT albo ergo jakieś...

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gavagai Zobacz posta
    MT albo ergo jakieś...
    taaaa, tylko jak je do jutra znajde

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

ja wkładam z biodra (czy jak to się fachowo nazywa?), w domu przed lustrem (tylko w górach truchno o lustro :/), daję coś do łapki... a jak się wierci, to wołam M. na pomoc - przytrzyma, albo zagada. I zauważyłam, że im częściej wiążę, to mniej wiercenia. Teraz to się nawet przytula do pleców... Więc może nie będzie tak źle? powodzenia!
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Chustofanka Awatar Apulina
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

mój nie dość, że się wierci to jeszcze wychyla na różne strony... na biodrze daje się nosić przez chwilkę i też wychyla, bo chodzenie jest taaakie interesujące przymierzam się właśnie do mt i albo dam radę albo pożegnamy noszenie

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

to niech sobie chodzi sam po chwili się zmęczy i powinien dać się zawiązać bez protestów... dodatkowo wrzucanie "na samolot" może być atrakcją i udawanie konika - jak trochę powierzgasz (kontrolowanie rzecz jasna...) to się mocniej złapie i powinien dać się zawiązać... aaa - na wyginanie jedyne co moim dzieciakom pomagało to wiązanie z łapami schowanymi...

kryzys noszenia u chodziaków przerabiałam dwukrotnie, na szczęście mija - no ale nosić tyle co miesięczniaka już się raczej nie będzie dało, niestety...

a tata nosi?
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów