Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: chusta kółkowa

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    trzeba zmierzyć średnicę

dla przykładu:
    w dziecięcych kółkowych są Ski
    LL mają Mki
    storcze mają Lki
    A didki mają?

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Ja mam zakładkowe i nawet myslalam, żeby je przerobić, ale szkoda mi chusty tracić.
    Dobrze ze napisałaś ze trzeba kółka włożyć do szycia, bo znając mnie i moje zdolności ;d

Chusteryczka Awatar Kocia_mama
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów. No prawie.

Domyślnie

No ja tez sie boje zaryzykowac, bo nie mam zbyt dlugiej tej chusty i jak sie okaze, ze trzeba ciac...

<Miejsce na mądry cytat>

Chusteryczka Awatar grazyna

Domyślnie

A LL ma proste czy zakładkowe? Wydaje mi się, że zakładkowe, ale pierwszy raz mam kółkową i się nie znam . A w ogóle, to nie mogę dołączyć do Waszych zachwytów niestety - cieszyłam się jak głupia zanim przyszła, Tymek uwielbia przesiadywać na biodrze, więc sądziłam, że to będzie strzał w 10, a on nie daje się nawet do chusty włożyć .
    Tymon 15 lutego 2011 i Antonina 27 lipca 2015

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

ja mam tez Vombati szyta z zielonej papryczki -ramie zakladkowe -uwielbiam,no i zakochalam sie od pierwszego zamotania i faktycznie chyba najczesciej uzywam-ale moze i dlatego ze czesto na krotkie trasy potrzebuje

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Chustofanka

Domyślnie

A ja od dziś kółkową. Kupiona już jakiś czas temu, nie udawało mi sie wiązać, żeby mały ładnie siedział i mi było wygodnie, dziś z konieczności zabrałam do wózka chustę, bo starsza zajęcia plastyczne miała, hop siup bez przyglądania się w lustrze i bingo - mały pieknie siedzi, równo, wygodnie mu, super się dociągnęło a mi mega wygodnie i o wiele chłodniej niż w tkanej. A pomysleć, że chciałam ją sprzedać

My nosimy się w rocikn baby (nie jest skośnokrzyżowa, ale dziś po 1,5 h mojego 10 kilogramowego szczęścia nic nie odczułam) ramię mam zakładkowe, ale takie nie do końca, nie wiem jak dobrze to opisać widać na górze w banerze na stronie internetowej http://www.rockinbabysling.com/

do tego super wzorki, które najbardziej mnie urzekły (bo kupując kółkową byłam całkiem zielona )
    Ostatnio edytowane przez mata ; 09-08-2012 o 22:20
    Dobrochna 19.06.2008 i Jeremi 07.03.2012
    w wolnych chwilach siedzę między włóczką a szydełkiem

Uprawnienia umieszczania postów