A ja od dziśkółkową. Kupiona już jakiś czas temu, nie udawało mi sie wiązać, żeby mały ładnie siedział i mi było wygodnie, dziś z konieczności zabrałam do wózka chustę, bo starsza zajęcia plastyczne miała, hop siup bez przyglądania się w lustrze i bingo - mały pieknie siedzi, równo, wygodnie mu, super się dociągnęło a mi mega wygodnie i o wiele chłodniej niż w tkanej. A pomysleć, że chciałam ją sprzedać
My nosimy się w rocikn baby (nie jest skośnokrzyżowa, ale dziś po 1,5 h mojego 10 kilogramowego szczęścia nic nie odczułam) ramię mam zakładkowe, ale takie nie do końca, nie wiem jak dobrze to opisaćwidać na górze w banerze na stronie internetowej http://www.rockinbabysling.com/
do tego super wzorki, które najbardziej mnie urzekły (bo kupując kółkową byłam całkiem zielona)

kółkową. Kupiona już jakiś czas temu, nie udawało mi sie wiązać, żeby mały ładnie siedział i mi było wygodnie, dziś z konieczności zabrałam do wózka chustę, bo starsza zajęcia plastyczne miała, hop siup bez przyglądania się w lustrze i bingo - mały pieknie siedzi, równo, wygodnie mu, super się dociągnęło a mi mega wygodnie i o wiele chłodniej niż w tkanej. A pomysleć, że chciałam ją sprzedać 
widać na górze w banerze na stronie internetowej
Odpowiedz z cytatem