Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Witam :o)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie Witam :o)

Na forum trafiłam jakiś czas temu ale się przyglądałam. Zainteresował mnie temat pieluszek wielorazowych i stwierdzam że bardzo dużo się tu nauczyłam. Córeczka miała 1,5 roku jak zakupiłam jej pieluszki wielo - ale na to nigdy nie jest za późno Oj pieluszki bardzo wciągają nawet sama zaczęłam je dla niej szyć a nigdy wcześniej niczego nie uszyłam

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

witaj

Chustofanka Awatar wetówka
    Miejscowość
    Żywiec

Domyślnie

Hej,witaj serdecznie,pocieszylas mnie stwierdzeniem ze na pieluszki wielo nigdy nie jest za pozno.moj syn ma 13 miesiecy i dopiero teraz mysle o ich uzywaniu.ale i tak mam nadzieje ze w miare szybko przerzucimy sie na nocnik
    Ostatnio edytowane przez wetówka ; 08-08-2012 o 21:17

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wetówka Zobacz posta
    Hej,witaj serdecznie,pocieszylas mnie stwierdzeniem ze na pieluszki wielo nigdy nie jest za pozno.moj syn ma 13 miesiecy i dopiero teraz mysle o ich uzywaniu.ale i tak mam nadzieje ze w miare szybko przerzucimy sie na nocnik
    Pocieszę Cię jeszcze bardziej moja córcia dopiero w tych pieluszkach zaczęła zauważać że ma mokro i jak zrobi siusiu to od razu woła że ma mokro a na nocnik narazie za żadne skarby nie chce zrobić siusiu. Poczekam cierpliwie

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chustofanka Awatar wetówka
    Miejscowość
    Żywiec

Domyślnie

Pewnie,ze tak,wszystko wymaga czasuz moim synem to jest tak ciezko jest mu wogole usiedziec na nocniku, czasem zrobi siku, ale musi miec naprawde ciekawe rzeczy wokol siebie

Uprawnienia umieszczania postów