Mama dwóch Aniołków (+12. 2010 i +11.2018), Andrzejka (03.2012), Julka (04.2014), Martusi (09.2015), Karolka (10.2019) i Helenki (03. 2021)
:
Ediczek nam nawet formowanki po całej nocy na pupie nie śmierdzą, dopiero w wiaderku zaczynają "pachnieć". może faktycznie następne zębole idą?
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
oj u nas jeszcze nie ma zębaa tu za moment rok stuknie. tak czy inaczej wolimy formowanki
mam 2 kieszonki zostawione , na wyjścia na wszelki wypadek gdyby formowanka przeciekła albo coś... naprawdę nie wiem co z nimi źle robiłam ale po nocy była miazga... teraz formowanka i polar na noc i jest naprawdę ok, starszemu wystarcza sama formowanka na noc(podkład pod tyłek w razie przecieku)a i pupa bardzie oddyca niz w pulu
a i jeszcze dodam ze tak raz na trzy tygodnie je czyściłam ,więc na pawdę dbałam by się tam nic nie odkładało.natomiast biorę pod uwagę że starszemu szły wtedy zęby.teraz drugi niebawem zacznie ten etap.zobaczymy...
Ja mam hopla na punkcie pieluszekUważam, że nie ma się czego wstydzić, są kolorowe i piękne!
pupa nie jest nudna jak przy pampersie
Chyba zwariowałam
![]()