Pokaż wyniki od 1 do 20 z 244

Wątek: wstydzicie sie używania wielorazówek?

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

ja edukuję wszystkich i wszystko i zawsze jestem zdziwiona: "jak to nie znacie? przecież pieluszki wielo są bardzo popularne, pampersy są już przeżytkiem i działa, każdy z kim rozmawiam chce wiedzieć co to takiego... no i nie chce wyjść na ignoranta

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    ja edukuję wszystkich i wszystko i zawsze jestem zdziwiona: "jak to nie znacie? przecież pieluszki wielo są bardzo popularne, pampersy są już przeżytkiem i działa, każdy z kim rozmawiam chce wiedzieć co to takiego... no i nie chce wyjść na ignoranta
    niestety dla moich znajomych słowo "pielucha wielorazowa" kojarzy się z gotowaniem i prasowaniem tetry... :/ jak pokazuję co to i jak się obsługuje, to pada pytanie "czy mi się chce prać"... no tak, te dwie pralki więcej w tygodniu to masa roboty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinga89 Zobacz posta
    niestety dla moich znajomych słowo "pielucha wielorazowa" kojarzy się z gotowaniem i prasowaniem tetry... :/ jak pokazuję co to i jak się obsługuje, to pada pytanie "czy mi się chce prać"... no tak, te dwie pralki więcej w tygodniu to masa roboty

u nas to samo "czy mi się chce" a jak coś więcej powiem to słyszę "nie to nie dla mnie..." pralka pierze, nie ja... co do częstotliwości prań: przy jednym prałam co 2 dni-tyle ciuszków mazał(używaliśmy pampków), przy dwójce też piorę co 2 dni w tym pieluszki.wniosek taki że ilość prań na tydzień ta sama...

Uprawnienia umieszczania postów