Pokaż wyniki od 1 do 20 z 244

Wątek: wstydzicie sie używania wielorazówek?

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Lublin/Londyn

Domyślnie

Ja sie nigdy nie wstydzilam, jedyne co to raczej sie nie przyznawalam, ze niektore moje pieluszki byly uzywane. A teraz jedna z moich siostr tez chce uzywac wielorazowek, co uwazam za sukces, bo jedna byla zupelnie tym nie zainteresowana. Szkoda, ze nie odkrylam ich przy pierwszym dziecku.

Domyślnie

a czego mam sie wstydzic???? nie bardzo rozumiem!

U mnie obydwoje byli/sa na wielo jak jest/bylo cieplo to zakladam tylko koszulke i pieluche, jak chlodniej to getry do tego i juz.

Nie bardzo rozumiem dlaczego mialabym zakladac chemicznego pampersa zeby ludzie sie nie pytali?! przeciez ja tego nie zakladam dla ludzi tylko dla dobra dziecka, srodowiska no i dla siebie

A ze ludzie pytaj - no to co. poprostu nie znaja takich pileuch wiec odpowiadam i pokazuje i juz.
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar bogos
    Miejscowość
    Krakow

Domyślnie

jeszcze mi sie nie zdarzylo by reakcja na nasze wielo byla negatywna. wzbudzaja zainteresowanie..na ogol ludzie mysla,ze to jakies specjalne majtki i chwala material, wzorki w zaleznosci jaki model jest na pupie.
    Idziaszek 2011, Teos 2013, Witus 2016, Jagusia 2018

Chustomanka Awatar onka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Ja też się nie wstydzę. Co więcej na wyjście wybieram najładniejsze pieluchy co by się wszyscy zachwycali. Jedynie o kupowaniu używanych mówię ostrożnie, bo zauważyłam że ludzie dziwnie na tą wiadomość reagują.

Chustofanka

Domyślnie

ja też sie nie wstydze, dla mnie jest to normalne, ze uzywam wielo, i również otwarcie mówie, ze kupuje używane a jak widze dziwna reakcje, to mówie, ze ciuchy większosc osób dzieciom tez kupuje używane i nikogo to nie dziwi

Uprawnienia umieszczania postów