pampersow sie wstydze... czasami jak ubieram to staram sie zaslaniac to szkaradztwo jak sie dawielo sie chwale, chyba ze ufajdanymi
![]()
pampersow sie wstydze... czasami jak ubieram to staram sie zaslaniac to szkaradztwo jak sie dawielo sie chwale, chyba ze ufajdanymi
![]()
Mały Myszlistopad 2012, Mniejszy Mysz
luty 2016
No my się wielo już nie pochwalimy chyba,że dzień upalny i ubieramy formowankę i wełniane szorty sama kieszonka to jednak już nie dla biegającego szkraba.Chronimy nóżki przed upadkiem więc jakieś spodnie za kolanko zawsze ma na sobie.
Kiedy jeszcze nie biegał jeździł w wózku w koszulkach i kieszonkach ale miałam radochę kiedy ludzie patrzyli zdziwieni co to jest.
Mój mąż właśnie przez te kolorowe wzorki na kieszonkach przekonał się do wielo,potem o pampersach nawet nie chciał słyszeć tym bardziej,że zapaszek z jednorazówki z kupą rozchodzi się po całym domu a z wielo od razu spłukuję i nie ma śladu i zapachu.
Jestem dumna,że używam pieluch wielorazowych żałuję jedynie,że zaczęłam tak późno dopiero kiedy syn miał około 6-7 miesięcy.![]()
Ostatnio edytowane przez *LOLA* ; 30-08-2013 o 16:21
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Tak patrzę na wypowiedzi, to temat powinien się nazywać: Dumni z wielorazówek
wiki100 Ale zwykły pampers też może leżeć na podłodze w domu. I do tego z kupą, a w wielo to się od razu biegnie zaprać,żeby plam nie złapałoprzynamniej ja tam mam,nawet jak mam mega leniwy dzień, bo przywiązana do każdej pieluszki jestem.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
tez tak miałam z zapieraniem,
ale po ponad 4 latach uzywania wielo non stop i 2 dzieci to już mi sie nie chce
wrzucam tylko do pralki jak leci![]()
To ja jestem jeszcze wiekszym leniem (nie, nie leniem, jestem energooszczędna!). Nie zapieram spłukuję bardzo starannie kupkę i wrzucam do wiaderka. Pranie i tak leci codziennie (najpierw płukanie samych pieluch, potem dorzucam resztę i leci normalne pranie).
Spojrzenia ludzi kiedy zmieniam synowi wielorazówkę w parku - BEZCENNE()
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Mnie się zawsze pytają, po co mu na pampersa ubieram takie dziwne majtki![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'