Pokaż wyniki od 1 do 20 z 244

Wątek: wstydzicie sie używania wielorazówek?

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar wiki100
    Miejscowość
    Lublin jeszcze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadorota Zobacz posta
    Ja miałam coś takiego, że może nie wstydziłam się, ale w pewnych sytuacjach chciałam uniknąć tłumaczenia co to, po co i dlaczego. Głupie to, wiem, ale ja mało asertywna jestem
    Rozumiem cię, też tak miałam, zwłaszcza przy pierwszym pieluchowym dziecku i jak jeszcze sama nie bardzo wiedziałam jak to się je i czy to rzeczywiście lepsze...
    Teraz już nie, choć w większości synek jest w wełnie, dla mnie wełna jest śliczna ,tak naturalna i fajnie jak ludzie robią oczy, ze nie przecieka jednak
    A poza tym... ostatnio przyszła do nas pani weterynarz robić śwince morskiej zastrzyk, trzymałam synka na rekach akurat w PULu w słoniki (takie zakładam na noc) i pani bardzo się ucieszyła że też używam pieluszek wielorazowych
    Zresztą ja traktuję używanie wielo trochę jak taką misję, dawanie przykładu, więc chce żeby ludzie widzieli.
    EDIT ;
    Cytat Zamieszczone przez tytanowa@ Zobacz posta
    jak coś przecieknie, albo zdarzy się jakiś inny wypadek to nie biorę tego do siebie jako osobistą porażkę . W pampach tez się zdarza
    ja biorę trochę mam wręcz obsesję żeby na wyjścia nic nie przeciekało.. żeby ktoś mnie nie zagiął że tak powiem...
    Ostatnio edytowane przez wiki100 ; 24-01-2013 o 13:19
    Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012

Uprawnienia umieszczania postów