trzeba było powiedziec, że wręcz przeciwnie i zasunąc kwotą za sztukę IB![]()
trzeba było powiedziec, że wręcz przeciwnie i zasunąc kwotą za sztukę IB![]()
Marzenia się spełniająwww.ogrodymuzyki.pl
Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015
hahaha problemy finansowe![]()
Wiewiórka to pewnie zależy od podejścia do tematu. Ja nie uważam pieluchy jako bieliznę. Starszak łaził w pampach to też przy upałach często woził sie tylko w pampie po mieści, lub dodatkowo koszulka. Jedynie wstyd isę robiło jak pamp zaczął przeszkadzać miedzy kolanamiWtedy to wygląda dosć osobiście.
ale wielo dla mnie to inny wymiar![]()
w zeszłym roku młody śmigał w wielo, jak było chłodniej w wielo i getrach. W tym roku nieco inaczej, bo to już chłopiec a nie dzidziuś - ostatecznie uznałam, że storczenowe gacie wyglądają specyficznie, ale mi się bardzo podobają na tyłku mojego blondasa, taki fajny oldskuli już nie są takie majtkowe. Kilka razy się tak polansowaliśmy (wzbudzając zachwyt mojej kuzynki, którą trochę próbuję przekonać do wielo - próbowała kiedyś ale ciekło), zamówiliśmy do kompletu gatki u magnolii i... młody się odpieluchował.
Starszej na pampersa często zakładałam majtki (jak miała koszulkę albo sukienkę), bo goły pampers dla mnie wygląda paskudnie (gatki podostawaliśmy w prezencie w kompletach do sukienek), młodemu w czasie wakacji, jak nie braliśmy wielo, chyba też zakrywałam jednorazówki.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)