szczerze mówiąc nie zdarzyło się, zawsze zapinam luźniej ciut.
szczerze mówiąc nie zdarzyło się, zawsze zapinam luźniej ciut.
Ja się nie wstydziłam, wręcz z dumą pokazywałam wszystkim.
Szczególnie kieszonki
Ale w zeszłe upalne lato Fran paradował na placach zabaw w koszulce i wełniaku na formowance.
Wielo są śliczne![]()
Marzenia się spełniająwww.ogrodymuzyki.pl
Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015
Ja przy młodym używam wielo głównie dlatego że są ładne i może w samej pieluszce być
Używam tylko kieszonek tanich nie widzę żadnego powodu by je zakrywać
Czasem do chusty zakładam cienkie getry a potem w wózku młody siedzi sobie w samej pieluszce lub w getrach ewentualnie... nie zakładam kolejnej warstwy na pupę. zamiast cienkich spodenek czy rajtów to właśnie wielo i getry.
Przy starszej nie znałam wielo i szkodabo upał był taki a ona w tych pampkach leżała.
Wiewiórko to ja jakaś chyba dziwna bo do lekarza czy gdzieś w gości zakładałam pampki (z własnej wygody bo mnie miejsca zapasowe zajmują) ale jak ciepło to koniecznie sama pielucha![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
No młody tylko pulowe kieszonki miewa i nigdy odparzenia nie miał a w jednorazówkach i owszem.
W kieszonkach nawet jak mocno zasikane to skóra młodego jest normalna (na jąderkach lekko pomarszczona) a w jednorazówkach jest bardziej rozgrzana i taka jakby rozciągnięta , najgorzej u nas było w oryginalnych pampersach, te granulki w środku sprawiają że zasikany pampek jest wręcz gorący![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
My też się nie wstydzimy i chętnie pokazujemy nasze pieluszki. Od niedawna stosujemy wielo- i jestem bardzo zadowolona - dzieć chyba też! W upały chodzi w samej formowance, a na wyjścia w otulaczu, a w nim sam wkład lub tetra. Nie zauważyłam żeby się odparzał. Ale to chyba od wrażliwości dziecka zależy. Choć przy jedno- używałam kremów do pupy, bo robiła się czerwona, a przy wielo- jakoś nie widzę na razie potrzeby
!
A u nas to ludzie chyba za bardzo nie wiedzą w czym Kubuś śmiga! Ot kolorowe majtaski
!
Są wśród nas ludzie, którym towarzyszy wieczny głód...
www.prader-willi.pl
Na pewno sie nie wstydzę wielo, są śliczne.
Na wakacjach nie miałam pralki i przez tydzień Młody był w pampersach i też nic nie zakrywałam. Po co mu na to kolejna warstwa? Ale ja generalnie mam gdzieś co ludzie pomyślą.![]()
nie wstydzimy się, dumnie pokazujemy pupe w ślicznych pieluszkach szytych przez nasze forumowe zdolne bestie
Wstydzimy się, że tak długo uzywaliśmy pampersów![]()
Ciekawy tematJeszcze nie używam wielo, ale strasznie podobają mi się kolorowe niesztampowe pieluszki. jak widać w pieluszce też można fajnie wyglądać! IMO nie ma sensu zakrywać tego co ładne! Teraz w czasach pampersowych zawsze szukam takich które będą miały coś fajnego na dupce
Lena pomimo jednorazówek śmiga też w samej koszulce.