Pokaż wyniki od 1 do 20 z 244

Wątek: wstydzicie sie używania wielorazówek?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    z drugiej strony jak są upaly to pul nie bardzo się nadaje, a wełniak nie są tak urodziwe
    Dlatego albo same formowanki albo się zamawia wełniaki u Magnolii Poza tym widziałam tutaj na forum fajne kieszonki z wełnianymi otulaczami. IMO świetne na lato.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

fajniej wyglądają na pupce wielo niż jednorazówki ...............
    Raduś 21.02.2009 i Piotruś 09.06.2011

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

Maria w wielorazówkach biegała bez spodenek - nie widzę sensu dodatkowego kawałka materiału jak jest upał...
    i czego się wstydzić?
    Wiewiórko nie ma sensu zastanawiać się co myślą inni
    Poznań w chuście zaprasza!!!

Chustomanka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

teraz w wakacje nad morzem regularnie widywalam maluchy w samych pampersach lub tylko koszulce do tego, więc czemu ja bym nie miała młodego w wielo poszczać bez spodni czasem na wypad do miasta zakładam spodenki lub ewentualnie szorty od magnolii

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Niektórzy się boją tego co powiedzą inni, np. moja teściowa, która boi się 2 raz wyjść za mąż bo w opinii pań wiejskich do śmierci powinna zostać wdową. Córce po rozwodzie (3 lata starszej ode mnie gada, że ma o facetach zapomnieć jak jest rozwódką, bo swoją szansę już miała)
    Ja olewam i w tej sprawie też oleję. A w temacie śmieszą mnie rodzice, którzy latem kupują majteczki by zakryć szpetne pampki
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Jednorazówkę to bym zdecydowanie zakryła

Chusteryczka Awatar Agna
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

Oj....właśnie...
    Jak byliśmy na wakacyjnym wyjeździe, to przez kilka pierwszych dni padało. W domku, w którym nocowaliśmy była taka wilgoć, że nic nie schło i w końcu mi pieluch zabraklo..... no i musieliśmy kupić pampki. I wtedy mi się jakoś wstyd zrobiło - dupcia w papierze i folii Nie zabierałam krótkich spodenak, bo normalnie to wielo i koszulka.... Tylko 2 dni tak chodziła, bo nie mogłam przepatrzeć Ja jestem z tych, co by majtkami pampki przykrywali. A inna sprawa, że jednorazówka jakoś bardzo dużo brzuszka zakrywa i w upał mnie to mierzi. Do tego z tyłu wisi odwłok już po chwili biegania. Wielo zapinam na bioderkach i do dupki też przylega jak trzeba
    Nawet moja mama i teściowa, co na początku trochę palcem czoło drążyły, że mi się chce prać, to teraz mówią, że pupcia taka ładna w tych kolorowych

A....
    moja córa wstydzi się używać wkładek i podpasek wielo. Podpaskę nosi na razie na wypadek tego pierwszego razu i ma problem w postaci "co dziewczyny powiedzą" ...
    A wkładeczki trochę ją przekonują, kiedy sama wybiera sobie wzorek.... ale dla niej jest to problem. Pewnie będzie jednorazówek używać
    Ostatnio edytowane przez Agna ; 05-08-2012 o 08:19
    www.zufizo.pl

Zuzia 09.1999. Filip 05.2001. Zosia 04.2011.

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Nie przyszło mi do głowy wstydzić się wielorazówek. Nie żebym się jakoś szczególnie w nich lansowała (ok, nie ja, ale Tymianek).
    IMO dużo ładniejsze niż jednorazówki!

Uprawnienia umieszczania postów