fajniej wyglądają na pupce wielo niż jednorazówki...............
Raduś 21.02.2009 i Piotruś 09.06.2011
Maria w wielorazówkach biegała bez spodenek - nie widzę sensu dodatkowego kawałka materiału jak jest upał...
i czego się wstydzić?
Wiewiórko nie ma sensu zastanawiać się co myślą inni![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
teraz w wakacje nad morzem regularnie widywalam maluchy w samych pampersach lub tylko koszulce do tego, więc czemu ja bym nie miała młodego w wielo poszczać bez spodniczasem na wypad do miasta zakładam spodenki lub ewentualnie szorty od magnolii
Niektórzy się boją tego co powiedzą inni, np. moja teściowa, która boi się 2 raz wyjść za mąż bo w opinii pań wiejskich do śmierci powinna zostać wdową. Córce po rozwodzie (3 lata starszej ode mnie gada, że ma o facetach zapomnieć jak jest rozwódką, bo swoją szansę już miała)
Ja olewam i w tej sprawie też oleję. A w temacie śmieszą mnie rodzice, którzy latem kupują majteczki by zakryć szpetne pampki
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Jednorazówkę to bym zdecydowanie zakryła![]()
Oj....właśnie...
Jak byliśmy na wakacyjnym wyjeździe, to przez kilka pierwszych dni padało. W domku, w którym nocowaliśmy była taka wilgoć, że nic nie schło i w końcu mi pieluch zabraklo..... no i musieliśmy kupić pampki. I wtedy mi się jakoś wstyd zrobiło - dupcia w papierze i foliiNie zabierałam krótkich spodenak, bo normalnie to wielo i koszulka.... Tylko 2 dni tak chodziła, bo nie mogłam przepatrzeć
Ja jestem z tych, co by majtkami pampki przykrywali. A inna sprawa, że jednorazówka jakoś bardzo dużo brzuszka zakrywa i w upał mnie to mierzi. Do tego z tyłu wisi odwłok już po chwili biegania. Wielo zapinam na bioderkach i do dupki też przylega jak trzeba
Nawet moja mama i teściowa, co na początku trochę palcem czoło drążyły, że mi się chce prać, to teraz mówią, że pupcia taka ładna w tych kolorowych
A....
moja córa wstydzi się używać wkładek i podpasek wielo. Podpaskę nosi na razie na wypadek tego pierwszego razu i ma problem w postaci "co dziewczyny powiedzą" ...
A wkładeczki trochę ją przekonują, kiedy sama wybiera sobie wzorek.... ale dla niej jest to problem. Pewnie będzie jednorazówek używać![]()
Ostatnio edytowane przez Agna ; 05-08-2012 o 08:19
Nie przyszło mi do głowy wstydzić się wielorazówek. Nie żebym się jakoś szczególnie w nich lansowała (ok, nie ja, ale Tymianek).
IMO dużo ładniejsze niż jednorazówki!