Dziś Lala ubrana w sukieneczkę do kościoła i pierwszy raz przyszło jej do głowy żeby ową sukieneczkę podnieść.. Ale ahh jak to ładnie jak na pupce był flip lovelancea nie jakaś chemia
![]()
Moje dwa szczęścia
Moja córka w tamte lato paradowała w pieluszce krówce Blueberry i bluzeczce. Koleżanka zdziwiła sie , myśłała, ze teraz takie pampersy w krówki robią teraz. Uwielbiam jeszcze małą w pieluszce jeansowej - super wygląda i jeszcze od Tysiuli ze spódniczką . Sezon sie zaczyna. Czas pokazywac pieluszki
![]()
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Tylko dlatego, że dzieciaczki tak fajnie wyglądają w samej pieluszce i bluzeczce żałuję, że Fabio już odpieluchowany..
Ale za chwilę będę miała drugiego do pieluchowania
To tak OTem, a w temacie, to nie, nie wstydzę się używania wielo, a wręcz przeciwnie, drażni nas, mnie i męża, jak dziecku wystają papierowe majty ze spodenek.. Ale to już chyba zboczenie![]()
oo do sukienek/spódniczek to wielo dużo fajniejsze - cieszę się, że zostały nam jakieś resztki
nie wstydziłam się nigdyod jakiegoś mała na pampkach, bo nie chciała wielo, ale właśnie jak ma bez spodenek latać to wielo lepsze-lepiej się pupy trzymają i dużo lepiej wyglądają
![]()