Pokaż wyniki od 1 do 20 z 244

Wątek: wstydzicie sie używania wielorazówek?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

wstydzić to się można jednorazówek a nie wielo, jestem zakochana w pieluchach i nie wyobrażam sobie pupy Julka w jednorazówkach.
    Patrycja - mama Miłosza (24.08.2007), Łucji i Tobiasza (29.06.2009), Juliusza (01.01.2015) i Ignasia (19.06.2017)

Chustonoszka
    Miejscowość
    Leipzig

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pati778 Zobacz posta
    wstydzić to się można jednorazówek a nie wielo, jestem zakochana w pieluchach i nie wyobrażam sobie pupy Julka w jednorazówkach.
    ja to samo przy pierwszym dziecku widzialam glownie ich funkcje uzytkowa, teraz to juz uzaleznienie...

Domyślnie

Jeszcze nie używam, bo Gaia ciągle w brzuchu, ale używać będę. Wstydzić się nie wstydzę, ale wkurzają mnie komentarze typu "Góra miesiąc i przejdziesz na pampki, zobaczysz!" "Ale wymyślasz, zamiast wyrać najłatwiejsze rozwiązanie, tylko sobie roboty dokładasz!" "Chyba wam się bardzo nudzi" - i tu uśmieszki politowania. Heeehhhh.....

Chustofanka Awatar Trzeciaczek
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabanos Zobacz posta
    Ja mam hopla na punkcie pieluszek Uważam, że nie ma się czego wstydzić, są kolorowe i piękne! pupa nie jest nudna jak przy pampersie Chyba zwariowałam
    Ja mam tak samo
    A swoją drogą też słyszałam że zrezygnuje po miesiącu Szczególnie od teściów. Mąż tak myślał ale nic nie powiedział po 3 miesiącach dopiero się przyznał. A teraz 5 leci a ja ani myślę przechodzić na pompki. Jeszcze bardziej mnie to gadanie nakrecilo.
    Mąż: 25.12.2013 Młody 24.08.2015. godz 18:18.
    KOCHAM WIĘC NOSZĘ

Uprawnienia umieszczania postów