Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: Mikulo

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

My co prawda nie testowaliśmy, ale po prostu kupiliśmy jedną kieszonkę od mikulo niebieską farmę i uwielbiam ją ! jest pięknie wykonana, starannie uszyta i ma bardzo lubiane przeze mnie przeszycia przy nóżkach przez co pięknie się dopasowuje, nic się nie wywija, a przy tym z składanym wkładem tworzy bardzo solidny, chłonny zestaw ,a do tego bardzo zgrabna pupcia jestem bardzo zadowolona

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

To w końcu czas na recenzję, zbierałam się długo strasznie, przepraszam. Testowaliśmy kieszonkę z welurkiem od pupy, ale mam też dwie kieszonki Mikulo z mikropolarem. Jak bardzo lubię welur to w tym wypadku wybieram mikropolar, jest miękki, nie kulkuje się i ciągle wygląda jak nowy. Pieluszki są bardzo zgrabne, ładnie uszyte, a co najważniejsze nie przeciekają. W sumie jako jedne z niewielu moich kieszonek. To takie moje pewniaki, jeszcze mnie nie zawiodły Wkład mikrofibrowy w testowanym zestawie chłonny, ciągle miękki, a testowałam jako jedna z ostatnich osób. Poza tym podoba mi się, że nie jest biały.
    Czyli podsumowując pieluszki świetne
    Mam też trenerki Mikulo, które bardzo polecam.
    Chętnie jeszcze z dwie pary domówię. Fajne są bo mają tylko pulowy panel, mięciutkie, niewielkie siknięcia zatrzymują świetnie, a wyglądają jak zwykłe acz fajne gatki. Są przewiewne.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustomanka Awatar asioczka
    Miejscowość
    opolskie/ Dobrzeń W.

Domyślnie

Juz po testach:

pieluszka wg mnie ma same plusy:
    -zgrabna, super sie uklada na pupie
    -mimo,ze wzor malo dziewczecy, na pupce wygladal esktra
    - nie uciska, nie odgniata sie
    -nie zaliczylysmy przeciekow
    - nie uzywam kieszonek na noc, ale ta przetestowalam i mila niespodzianka- NIC NIE PRZECIEKLO
    - super chlonne wklady, miekkie, nic sie nie zawija, dziecko ma chyba wygodnie
    -wklady szybko schna
    -nie przepadam za welurkiem, bo w mojej wodzie robi sie szorstki, ale temu nic sie nie stalo
    -wygodna zakladka
    dziekujemy za mozliwosc testowania i polecamy pieluszki od Mikulo
    18.11. 2009
    16.06. 2012
    09.12.2019

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

My też po testach kieszonki i jesteśmy bardzo zadowoleni Testował prawie 5 miesięczny 8 kilowy kawaler.

Kieszonka starannie uszyta, ładnie leży na pupie, zgrabna, wąska w kroku. Wkłady chłonne miękkie, szybko schną i fajnie, że są podziałkowane ( lepiej się składa ), mały wkład wytrzymał spokojnie 2 godziny, a duży pewnie by nockę wytrzymał, ale tego akurat nie sprawdziłam. Nic nam nie przeciekło, nie robi dużej pupy i nic się nam nie odcisnęło.

Dziękuję za możliwość testowania

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

nasza własna kieszonka, uwielbiamy

Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustomanka Awatar Elayla
    Miejscowość
    Sulejówek (wcześniej Wrocław i Warszawa)

Domyślnie

Pieluszka bardzo fajna - rewelacyjny jest ten mikropolar po wewnętrznej stronie. Pieluszka u mnie była od nowości, więc nie wiem jak będzie się zachowywała później, ale u mnie po kilku praniach cały czas wyglądała jak nowa.

Wydaje mi się jednak, że ta pieluszka nie starczy do końca okresu pieluchowania, bo wygląda na dość małą. Określiłabym jej rozmiar jako od S do M. Moi chłopcy w momencie testowania mieli ok. 8 kg i była na nich bardzo dobra. Wydaje mi się, że nadaje się już od noworodka.

Wkład z mikrofibry mi zupełnie nie przypadł do gustu, ponieważ używam na co dzień wyłącznie bambusów, ale doczytałam że jest to jedynie wkład roboczy. Sam pomysł na przeszycia bardzo dobry.

Ogólnie pieluszka mi się podoba.

Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
    Pieluchowy blog ekspercki.

Chustofanka Awatar mama lucki
    Miejscowość
    gdańsk

Domyślnie

Mysle, ze mozesz sie zdziwic. Moja mala tez ma taka. O nadal jest dobra optycznie sa male, ale w rzeczywistosci wchodza tez na wieksza pupe

Uprawnienia umieszczania postów