Pokaż wyniki od 1 do 20 z 77

Wątek: Wielo wychodzą mi bokiem, czyli prawdziwe koszty prania pieluch. Plan oszczędzania wody.

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamadama Zobacz posta
    Ja jeszcze przed rozliczeniem wody, ale myślę, że każdorazowe spłukiwanie kupy z pieluchy mocnym strumieniem prysznica może się odbić na rachunku... No i mało to ekologiczne... Muszę to przemyśleć...
    dlatego warto uzywać papierki. Poza tym jak ktoś nie ma ochoty spłikiwać jak dziecko załatwia sie o stalonych porach wtedy zakładać jedno a na postałe pory wielo
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    dlatego warto uzywać papierki. Poza tym jak ktoś nie ma ochoty spłikiwać jak dziecko załatwia sie o stalonych porach wtedy zakładać jedno a na postałe pory wielo
    to znaczy, że wg was bardziej ekologiczne jest używanie jedno, które rozkładają się przez ok 300-500lat niż zużywanie wody, która i tak trafia do gruntu, chyba nie rozumiem...

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    albo w tych stałych porach wysadzać na nocnik

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    to znaczy, że wg was bardziej ekologiczne jest używanie jedno, które rozkładają się przez ok 300-500lat niż zużywanie wody, która i tak trafia do gruntu, chyba nie rozumiem...
    w tym wątku chyba nie chodzi o aspekt eko, ale ekono...

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Uprawnienia umieszczania postów