Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: poprute gatki storchenkinder...tylko ja mam pecha?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Nie musisz miec paragonu... wystarczy jakikolwiek dowod.zakupu. Nawet świadek moze być
    przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ja tu właśnie przyszłam napisać to, co mgosia Nie potrzebujesz paragonu, jeśli kupowałaś w netowym, to przecież są maile z potwierdzeniem, jest przelew.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustonoszka Awatar tonka antonka
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

u nas też po pierwszym praniu puścił szew przy nogawce, ale miałam dowód zakupu i zamienili mi na nowe

Chustonówka Awatar tynka

Domyślnie

wiem, że nie potrzebuje, już pisałam do nich jednak wg tego sklepu owszem ... no cóż, jest wiele innych fajnych sklepów z lepszym podejściem do klienta

póki co dałam mojej ciotce do zszycia.zobaczymy, na razie się zraziłam ale jeśli kupię większy rozmiar to na pewno zostawię paragon...
    Łobuziak 08.06.2012
    Kwiatuszek 21.03.2014

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tynka Zobacz posta
    wiem, że nie potrzebuje, już pisałam do nich jednak wg tego sklepu owszem .
    Nie odpuszczaj. Dostaję białej gorączki, kiedy widzę, jak naruszane są prawa klienta. I, oczywiście, napisz jaki to sklep
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

No kurcze masakra.. niech sobie szukaja paragonu. tez musza gdzies miec swoj..
    przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

Chustonówka Awatar tynka

Domyślnie

kupiłam w organicalulu. gatki już zszyte i mam zamiar używać a sklepu unikać
    wolę się zając młodym, niż się użerać.poza tym to oni więcej na tym stracą, bo jestem na początku pieluchowania wielo i jeszcze spoooro mi brakuje
    Łobuziak 08.06.2012
    Kwiatuszek 21.03.2014

Uprawnienia umieszczania postów