Nie musisz miec paragonu... wystarczy jakikolwiek dowod.zakupu. Nawet świadek moze być
Nie musisz miec paragonu... wystarczy jakikolwiek dowod.zakupu. Nawet świadek moze być
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
Ja tu właśnie przyszłam napisać to, co mgosiaNie potrzebujesz paragonu, jeśli kupowałaś w netowym, to przecież są maile z potwierdzeniem, jest przelew.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
u nas też po pierwszym praniu puścił szew przy nogawce, ale miałam dowód zakupu i zamienili mi na nowe
wiem, że nie potrzebuje, już pisałam do nich jednak wg tego sklepu owszem ... no cóż, jest wiele innych fajnych sklepów z lepszym podejściem do klienta
póki co dałam mojej ciotce do zszycia.zobaczymy, na razie się zraziłam ale jeśli kupię większy rozmiar to na pewno zostawię paragon...
Łobuziak08.06.2012
Kwiatuszek21.03.2014
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
No kurcze masakra.. niech sobie szukaja paragonu. tez musza gdzies miec swoj..
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
kupiłam w organicalulu. gatki już zszyte i mam zamiar używać a sklepu unikać
wolę się zając młodym, niż się użerać.poza tym to oni więcej na tym stracą, bo jestem na początku pieluchowania wielo i jeszcze spoooro mi brakuje![]()
Łobuziak08.06.2012
Kwiatuszek21.03.2014