obrzydlistwo. wzor i kolory? wodne niebieskosci i turkusy, a tu krwista czerwien. moze to po rzezi, i te sie uchowaly?...
obrzydlistwo. wzor i kolory? wodne niebieskosci i turkusy, a tu krwista czerwien. moze to po rzezi, i te sie uchowaly?...
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
paskudztwo![]()
Chusta- Wasze komentarze
- chusta
- Wasze komentarze
Dzięki za poprawę humoru jak zwykle
Jeleń na rykowisku był, choc on o dziwo mi sie podobał![]()
Dno i pięć metrów mułu... W sumie się zgadza, w końcu bajoro![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
i nadal wisza!![]()
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
i kolor ble i kaczka jakaś nie kaczkowata a traw tyle
Za duza nababrane , odniosłam wrażenie historyjki z gumy balonowej donalda...
Kolor fajny, chociaż może nie do takiej tematyki wzoru. Lepiej by to chyba wyglądało bez tych kaczuch.
O rany, one ciągle wiszą! Chyba wzór do koloru nie podpasował, bo nie takie ladszafty Nati sprzedawała (patrz - las/paśnik), tylko w innych kolorach
A powiem szczerze, że gdyby nie kolor i te lotosy z pałkami wodnymi to chętnie bym przygarnęła, bo moja córa to fanka kaczek![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
A ja jestem wieśniara i mi się te kaczki podobająTylko ten kolor mi kompletnie do nich nie pasuje...
ups, jakby to powiedzieć, nie chcę myśleć, co się działo w tym stawiku przedtem, tzn. zanim zrobiło się tak czerwono. Zestawienie wzór/kolor dla mnie co najmniej makabryczne.
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
oj, popłynęli tym razem![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
ale czy mi się zdaje, czy jedna kaczka została z tyłu i wciąga ją jakiś wir? a inne mają ją w tyłku i odpływają? martwię sięęęęę.