60% kbA-Baumwolle / organic cotton
40% Leinen / linen
ca. 185 g/qm
![]()
Piękna zieleń
Tylko czemu taka cieniutkaGdyby miała za czterdzieści gramów więcej, nie zastanawiałabym się ani minuty...
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
kolor pięknyszkoda że cieniutka
![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
piekny kolor. nasycony, intensywny, soczysty.
ja czekam na chusciocha, wiec mi cienizna niby nie zaszkodzilaby, ale mam ich juz kilka, szkoda, ze tak monotematyczni sa w gramaturze. w koncu lato nie trwa wiecznie, taka chuste - tak piekna, chetnie ponosiloby sie i pozniej, jak dziecko podrosnie.....
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
ale żarówa![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
ostro daje po oczach![]()
ładna
kurcze może by tak się zmobilizować i napisać do didka,że w chuście by się chciało ponosić nie tylko 5kg dziecia ale i 10,12,15 a te firanki sie do takich ciężarów nie bardzo nadają
jakąś petycję wyystosować o zwiększenie gramatury chust![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
śliczne, ach
tylko czemu taka cieniznano nie kupię, bo bez sensu
przecież ja wolę indio z kontrastem....... a to? diabelnie mi się podoba!
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
ktoś pisał, że cienkie lny świetnie się sprawdzją na upały, że Hiszpania etc noszą głównie w takich lnach - może noszenie ciężarków to mniejszy rynek, niż upalne maluchy (w końcu jaki procent chustujących rodziców nosi dzieci powyżej 10 kg) i stąd te ciągłe cienizny?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
nie przepadam za zieleniami, ale ta mi się wyjątkowo podoba i nawet bym nabyła dla nowego chuściocha z chęcią![]()
ja oczywiscietylko nie wiem, czy az taka zarowiasta zielen
![]()
OS czerwony podobna cienizna jest zdaje sie (chyba mial 180 g) a nosi cudnie, to ostatnio najczesciej uzywana szmata u nas. W jak ma wybor to tylko ja przynosi (kashinka).
zadna pre-orderowa oscha mi nie podeszla, to moze sie na indio skusze
aha - W ma jakies 10 kilo chwilowo...
edit - sie nie skusze, sa tylko 7 a ja sie w 6 topie, buuu....
Ostatnio edytowane przez natala ; 25-07-2012 o 12:33
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
świetny, bardzo żywy kolor![]()
wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)
Piękny kolor!!![]()
B. 2011
S. 2012 [']
M. 2013
B. 2014
![]()
super!
K. 2009M. 2012