Pokaż wyniki od 1 do 20 z 104

Wątek: KONTROWERSYJNE 2X ?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie

wiem że w dziale doradców są kieszonki vs kangurka, ale 2x nie kojarzę, ale żeby nie zaśmiecać tu wątku to może na pw pójść fotka, bo chyba zbaczamy nieco z tematu. Nie chcemy kolejnego sporu i kolejnych przenosin wątkowych. Wiec ja powiedziałam swoje 3 grosze i znikam. Pytanie brzmiało od kiedy nosić w 2x i dlaczego ew. nie nosić noworodka - dla przypomnienia
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar tytanowa@
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Nic już nie wiadomo. Całe chusty.info trzeba zaczynać od początku. Wnioskuję do modów o zamknięcie i otwarcie na nowo forum po uprzednim wykasowaniu wszystkiego. Nic już nie wiadomo. Nic... nic. Jestem zdruzgotana.

Hey ho! Let's go!
    miluni.pl

Chustomanka Awatar Bastet
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrapsodia Zobacz posta
    wiem że w dziale doradców są kieszonki vs kangurka, ale 2x nie kojarzę, ale żeby nie zaśmiecać tu wątku to może na pw pójść fotka, bo chyba zbaczamy nieco z tematu. Nie chcemy kolejnego sporu i kolejnych przenosin wątkowych. Wiec ja powiedziałam swoje 3 grosze i znikam. Pytanie brzmiało od kiedy nosić w 2x i dlaczego ew. nie nosić noworodka - dla przypomnienia
    A to można prosić o wysłanie fotki, jeśli takowa wzorcowa 2x istnieje? Ja chętnie zobaczę. Choć dla mnie to trochę dziwne, przyznać muszę, żeby to musiało być na forum CHUSTOWYM tajemnicą owiane . Wiedza tylko dla wybranych?

Ja noszę w 2x w długie trasy, a często wychodzę z małym na 4 godzinne spacery. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić kp w innym wiązaniu, a już zwłaszcza na plecach .

mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/

"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów