Jak ustawić nóżki żeby nie były za szeroko? One mają się "wżynać" mi w brzuch? (w kieszonce też tak ma być?)
Czy w kangurku możńa podnosić ręce do góry?
Jak dziecko trzyma już główkę to gdzie powinien się kończyć materiał?
Czy dla dziecka trzymającego główkę i rozglądającego się, ale nie siedzącego kangurek jest wygodny?
Właśnie zawiązałam kangurka, ale chyba niewygodnie było córeczce bo bardzo płakała. Nic nie widziała, bo trudno jej się głową ruszało (ale chusta chyba nie była zbyt ciasno związana). W kieszonce spokojnie mogła się rozglądać, a w kangurku nie bardzo. Poza tym chyba też w nóżki jej było niewygodnie jak już zawiązałam węzeł
Jak mają iść poły przy nóżkach , na nóżkach mają być, czy trzeba je jakoś w dołki podkolanowe włożyć? Bo w dołkach powinien być materiał ten który na samym początku wkładamy pod pupę, co nie?

). W kieszonce spokojnie mogła się rozglądać, a w kangurku nie bardzo. Poza tym chyba też w nóżki jej było niewygodnie jak już zawiązałam węzeł
Jak mają iść poły przy nóżkach , na nóżkach mają być, czy trzeba je jakoś w dołki podkolanowe włożyć? Bo w dołkach powinien być materiał ten który na samym początku wkładamy pod pupę, co nie?
Odpowiedz z cytatem