Pokaż wyniki od 1 do 20 z 97

Wątek: tak z ręką na sercu - jest Wam wygodnie w chuście?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aniafrania
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    jak nowe to pewnie len, konopek chyba nie ma w sprzedaży aktualnie
    Muszę dopytać, bo w temacie nie czuję się zbyt pewnie- np. nati bawełniana z lnem lub konopiami będzie bardziej nośna niż zwykła.bawełniana? I będzie na tyle miękka,.ze nowa bez trudu zawiążę?
    A jakiejś innej firmy? Coś polecasz?

3 lata 4 miesiące i 5 dni

"Badania kliniczne wykazały korzyści, jakie płyną z bliskości fizycznej dla rozwoju noworodków i przede wszystkim wcześniaków - korzyści te można mierzyć w gramach i centymetrach" - Evelin Kirkilionis

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniafrania Zobacz posta
    Muszę dopytać, bo w temacie nie czuję się zbyt pewnie- np. nati bawełniana z lnem lub konopiami będzie bardziej nośna niż zwykła.bawełniana? I będzie na tyle miękka,.ze nowa bez trudu zawiążę?
    A jakiejś innej firmy? Coś polecasz?
    ja kupiłam całkiem niedawno Nati koniczynki z lnem, moja pierwsza chusta z lnem, mięciutka od początku, nie musiałam łamać, jedna z moich ulubionych aktualnie (druga to konopki, sztywne jak deska, ale można też trafić miękkie, konopki mam didymosa, indio)

Chustomanka Awatar aniafrania
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    ja kupiłam całkiem niedawno Nati koniczynki z lnem, moja pierwsza chusta z lnem, mięciutka od początku, nie musiałam łamać, jedna z moich ulubionych aktualnie (druga to konopki, sztywne jak deska, ale można też trafić miękkie, konopki mam didymosa, indio)
    Dzięki Pomyślę. Może rzeczywiście już czas na zmiany

3 lata 4 miesiące i 5 dni

"Badania kliniczne wykazały korzyści, jakie płyną z bliskości fizycznej dla rozwoju noworodków i przede wszystkim wcześniaków - korzyści te można mierzyć w gramach i centymetrach" - Evelin Kirkilionis

Uprawnienia umieszczania postów